REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrosiose Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos rungtynėse tarp Los Andželo „Lakers“ ir Oklahomos „Thunder“ ekipų ryškiausia žvaigždė buvo ne Kobe Bryantas ar Kevinas Durantas, o 29-erių metų transporto elektrikas Craigas Calloway’us.

REKLAMA
REKLAMA

Prisiekęs „Lakers“ gerbėjas iš Komptono (Kalifornija) pertraukoje prieš lemiamą ketvirtąjį mačo kėlinį pataikė fantastišką metimą nuo aikštės vidurio ir laimėjo pagrindinį Las Vegaso kazino bei viešbučių tinklo „Mirage“ įsteigtą prizą – 235 tūkst. JAV dolerių (apie 600 tūkst. litų).

REKLAMA

„Būsiu atviras – galvojau, jog metimas bus per trumpas. Mačiau, jog jis skrieja tiesiai, bet maniau, jog jis nelies lanko. Kai pamačiau, kad jis skrodžia tinklelį, pagalvojau, jog kažkokios galios šiek tiek pastūmė jį į priekį. Tai neįtikėtina“, – džiūgavo C. Calloway’us.

„Krepšinio kamuolį rankose laikiau tikrai ne pirmą kartą. Žaidžiau šį žaidimą vidurinėje, universitete. Ne kartą mėginau savo laimę ir mesdamas kamuolį nuo vidurio linijos. Tačiau niekam ne paslaptis, jog pataikyti tokį metimą yra labai sudėtinga.

REKLAMA
REKLAMA

Už laimėtus pinigus apmokėsiu visus savo kreditus. Ir ne tik savo, padėsiu ir šeimos nariams. Aišku, šį metimą prisiminsiu visą savo gyvenimą, tačiau didelių permainų jis neįneš – toliau dirbsiu tuos darbus, kuriuos dirbau“, – pridūrė įspūdingo prizo laimėtojas.

Siūlome pasižiūrėti šį epizodą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų