REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš Disnėjaus pasaulio išmestos princesės

Tiksliau tariant, motina ir dukra, sumaniusios vienai dienai persirengti princesėmis. Natasha Narula su dukra Drew atostogų metu apsilankė Disnėjaus pasaulyje (Prancūzijoje) tačiau iš ten buvo išmestos dėl savo "pasakiškos" aprangos.

REKLAMA
REKLAMA

Farmacininkė, nusprendusi padaryti savo dukrai šventę, apsirengė seną, baltą su pūstomis rankovėmis, vestuvinę suknelę, kurią nusipirko vos už 20 svarų, o dukrą aprėdė baltai auksine pamergės suknele bei karūna. Jos atrodė "magiškai". Tačiau ši magija nesuveikė prie "pasakų šalies vartų".

REKLAMA

Apsauginiai, saugoję vartus, N. Narulai pasakė, kad jos neįleis, nes jos stilius pernelyg panašus į Disnėjaus princesių.

"Aš maniau, kad jie juokauja, nes tuo metu buvo balandžio pirmoji. Tačiau pasikalbėjusi su vadybininku supratau, kad jie kalba rimtai. Jų tikinimu, mano apranga buvo per daug panaši į personalo, dirbančio viduje. O tiksliau į princesių. Apsauga ir vadybininkas baiminosi, kad vaikai norės su manimi fotografuotis. Tą dieną aš net nebuvau pasidažiusi, be to, juk vilkėjau ne didžiulį peliuko Mikės kostiumą, o tik padėvėtą vestuvinę suknelę už 20 svarų," - nuogąstavo moteris.

 

Natasha Narula į Disnėjaus pasaulį nebuvo įleista dėl pernelyg didelio panašumo į pasakų princeses.mailonsunday.co.uk nuotr.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų