REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienas pavyzdingas mašinos savininkas žino, kad reguliari automobilio apžiūra – būtina. Kas 3000 mylių vyrai apsilanko autoservise, kur savo „mažytei“ pakeičia tepalus.

REKLAMA
REKLAMA

Deja, kai kurie tuos pačius metodus laiko ir seksualiniame gyvenime.

Nors elgiesi su savo automobiliu beveik taip pat rūpestingai, kaip su mergina, moteris – tai ne automobilis, ir reguliariai suplanuota priežiūra nėra pakankama, kad ji nesiliautų burgzti. Čia pateikiami keli patarimai, kurie padės negalvoti apie seksą su mergina kaip apie dar vieną apsilankymą autoservise. Tai, kas naudinga tavo automobiliui, ne visuomet naudinga seksualiniam gyvenimui!



Jūs mylitės pagal reguliariai suplanuotą grafiką

REKLAMA

Tai pirmasis požymis, jog seksą pradėjai traktuoti kaip kasmetinę automobilio apžiūrą. Nesvarbu, ar tai būtų penktadieniai, ar antradieniai – jei turite kalendoriuje pasižymėję aišku laiką, Jūs prarandate vieną iš svarbiausių sekso apsektų – spontaniškumą. Pastovumas greitai pradės kelti nuobodulį tavo merginai.

Norėdamas nutraukti šią rutiną, priversk save pasielgti neplanuotai. Apkabink ją ir glamonėk tada, kai ji mažiausiai to tikisi. Jeigu „greitukas“ virtuvėje plaunant indus – ne tavo stilius, pabandyk tiesiog pakeisti jums įprastą laiką seksui. Pavyzdžiui, išbandykite rytinį seksą arba tiesiog praleiskite visą sekmadienį lovoje.



Seksas trunka ne ilgiau, nei tepalų pakeitimas

REKLAMA
REKLAMA

Tepalų pakeitimas per 10 minučių – puiki reklama bet kuriam autoservisui, tačiau jeigu tiek pat laiko trunka jūsų lytinis aktas – tikrai nėra kuo girtis.

„Greitukai“ kartasi gali būti labai smagūs, bet seksas turėtų trukti tikrai ilgiau nei mechaniko suteikta paslauga. Norint pratęsti malonumą, pirmas 10 minučių skirkite glamonėms. Nebūk idiotas ir neskubėk iškart įsiskverbti į ją.

Ji nepakankamai sudrėksta

Kai tavo automobiliui trūksta tepalų – tu juos papildai. Žinoma, galite naudoti lubrikantą ir su savo mergina, tačiau turėtum būti dėmesingesnis ir įdėti šiek tiek pastangų, kol abu būsite pasiruošę. Būk geras meilužis, užvesk ją bučiniais, glostymu bei glamonėmis. Naudokis savo rankomis bei burna, ir įsitikinsi, kad sausumas – ne problema.



Tu laikaisi standartinės procedūros

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gali net neabejoti, kad nuvertinai seksą iki tepalų keitimo, jeigu jūsų lytinis aktas visuomet vyksta pagal tą pačią schemą – ta pati įžanga, poza, toks pats orgazmas ir t.t. Tai gali būti pažįstami ir patikimi metodai, tačiau tikėtina, kad jie gretai atsibos.

Išsivaduokite iš rutinos išbandydami naujų pozų. Tai nustebins tavo partnerę ir įpūs naujų jausmų į jūsų santykius. Būkite kūrybingi!

Reguliarus tepalų pakeitimas tikrai neišspręs visų problemų, jeigu nekreipsi dėmesio į visą kitą. Kaip kiekvieną sezoną pasirūpini automobilio padangų ar oro filtro pakeitimu, taip privalai žinoti savo merginos poreikius. Buvimas geru partneriu apskritai lemia santykių harmoniją, taigi ir pasisekimą miegamajame. Ji – ne Ferrari, ji kur kas geresnė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų