REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV bulvarinė spauda mirga naujienomis, kad Holivudo aktorė Angelina Jolie jau trečią mėnesį nėščia. Nepaisant žiniasklaidoje paleistos anties, porai artimi draugai tai neigia.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas dar neaišku, ar tokiomis naujienomis spauda mėgina pasipelnyti, ar tai tikra naujiena. Pavyzdžiui, žurnalas „Star“ rėmėsi (a bent jau taip patys rašo) šaltinių parodymais. Esą aktorę pykina rytais, išryškėjo pilvukas bei pora jau nusisamdė auklę. Jei gandai yra teisa, tai būtų ketvirtas biologinis poros vaikas.

REKLAMA

„Bradas labai džiaugiasi, jog jie turės dar vieną mažylį, jis dievina vaikus“, – tvirtino vienas iš „Star“ šaltinių.

Tiesa, kitas A.Jolie artimas šaltinis paneigė tokius pranešimus, sakydamas žurnalui „People“, kad tai visiška netiesa. Gandus apie nėštumą paneigė ir aktorės atstovė.

Kitas bulvarinėje spaudoje eskaluojamas „faktas“ - 3-ejų Shiloh Pitt vilki berniukiškus drabužius, kepures, kaklaraiščius, berniukiškai apsikirpo. Lyg to būtų negana, A. Jolie kartu su dukra lankosi berniukiškų drabužių parduotuvėje. Kaip rašo Dailymail.co.uk, Shiloh pareikalavo, kad tėvai leistų nusikirpti plaukus. Keisčiausia tai, kad jai patinka, kai į ją kreipiasi Johnu! Ir kur ritasi pasaulis?

Parengta pagal užsienio spaudą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų