REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie netvarką prabilęs Kauno „Raudonojo kryžiaus“ ligoninei vadovaujantis Kęstutis Mazurkevičius sulaukė kolegų spaudimo − iš Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS – LKD) partijos.

REKLAMA
REKLAMA

Medikas yra priverstas aiškintis dėl to, kad viešai pareiškė apie apgailėtinas sunykusios ligoninės sąlygas – kiaurą stogą ir vandeniu paplūdusią operacinę.

REKLAMA

Tarp norinčiųjų užčiaupti K. Mazurkevičių pasirodė net aukščiausio lygio TS-LKD partijos Kauno skyriaus atstovas, Seimo narys Rytas Kupčinskas. Jis yra laikinosios sostinės mero Andriaus Kupčinsko tėvas.

„Nors partijos Priežiūros komitetas, vertindamas mano elgesį, neįžvelgė, kad aš tokiu savo pareiškimu turėjau tikslą apjuodinti partijos kolegas ar meriją, šioje istorijoje labiausiai nerimsta R. Kupčinsko padėjėja Raminta Baltuškienė. Susidaro įspūdis, kad ji mėgsta nepagrįstai kiršinti žmones“, – neslėpė K. Mazurkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia ligoninės vadovas, aktyvioje partijos veikloje jis nedalyvauja, į Kauną atsikėlė iš Vilniaus, todėl buvęs nustebintas tokio partijos kolegų „nesvetingumo“ ir priešiškumo prašnekus apie prastą ligoninės pastato būklę.

„Nejaugi turėjau džiaugtis ir tylėti, kad sugriuvome? Meras ir jo tėvas yra R. Baltuškienės intrigų įkaitai. Sutinku, kartais moterys yra nenuspėjamos, bet jos atveju jau sunkoka, nes ji yra pensijoje. Bet gal šioje vietoje slypi kažkokie praeities momentai?“, – svarstė K. Mazurkevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų