REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekada nesiryžau kepti morkų pyrago, tačiau pabandžiau... Likau labai nustebinta - skonis nuostabus.



Jums reikės:

Niekada nesiryžau kepti morkų pyrago, tačiau pabandžiau... Likau labai nustebinta - skonis nuostabus.



Jums reikės:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

  • 150 gr. cukraus

  • 200 gr.  miltų

  • 300 gr. smulkiai tarkuotos morkos

  • 1   arb. š. kepimo margarino/sviesto

  • 1   arb. š. sodos

  • 1   kiaušinio


Paruošimas:

REKLAMA

Jei kas nesiryžote kepti tokio pyrago - galiu pasakyti labai skanus ir siūlyčiau pamėginti...

Kiaušinį išsukite su cukrumi ir sudėkite tarkuotas morkas (geriausiai tarkuoti bulvių tarką). Masę išmaišykit ir dėkite margariną - dar kartą viską išmaišykite. Paskui į masę pilkite miltus ir truputėliu acto gesintą sodą. Paruoštą pyrago masę pilkite į kepimo skardą, pateptą trupučiu sviesto, kepkite apie 25 min. Pastebėjimas. Pyragą dėkite į gilesnę skardą nes pyragas labai iškyla ir pasidaro purus.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų