REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Giedriaus Šimkevičiaus straipsnis „Premjeras groja, tauta šoka“. Andrius Kubilius mano esąs neklystantis. Negana to – klausant koalicijos vedlio kalbų apie privalomąjį sveikatos draudimą galima įtarti, kad jis nekenčia logikos…

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ –  straipsnis „Premjero ir prezidentės medaus mėnuo neužsitęs“. Kas verčia Dalią Grybauskaitę palaikyti braškančią Andriaus Kubiliaus Vyriausybę?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Gydytojų tragedijos žaizdų neužgydė dešimtmečiai“. Lenkijos prezidento lėktuvo katastrofa privertė prisiminti nelaimę, kuri buvo praminta kaip „daktarų lėktuvo avarija“.

„Sirgalių tribūnose“ – straipsnis „Purvas futbolo aikštėse“. Europos futbolo prestižą ir toliau smukdo sutartų rungtynių bei nelegalių lažybų skandalai. Ar nebus taip, jog vaikai nustos žaisti futbolą kiemuose, o žmonės eiti į stadionus?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Aplink pasaulį“ - straipsnis „Katynė tapo lenkų prakeiksmu“ . Kodėl dėl Lenkijos prezidento Lecho Kaczynskio žūties šešėlis krenta ir ant Rusijos premjero Vladimiro Putino?

Rubrika „Ateities pranašai“ anonsuoja, kad netrukus robotai dangų pavers ekranu. Suburta mokslininkų grupė išmoko danguje projektuoti judančius vaizdus. Tokiu būdu ateityje bus galima pateikti bet kokio tipo vizualinę informaciją.

Rubrika „Technologijos“ pristato nematytą televizorių su klaviatūra. Švedijos bendrovė „People of Lava“ pagamino pirmąjį pasaulyje televizorių, kurį valdo „Google“ atviroji operacinė sistema „Android“. Televizorius ne tik rodo programas. Kuo dar jis gali nustebinti, sužinosite perskaitę straipsnį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų