REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekam jau ne paslaptis, kad dainininkė Mia (Vilija Pilibaitytė - Balsas.lt) dažnokai leidžiasi kelionėn į Londoną. Pagaliau išaiškėjo viso to priežastis  -  ji lanko Anglijoje gyvenanti verslininką Rimą Butkų.

Mios meilės istoriją, tikriausiai reikėtų vadinti tragedija. Mat Balsas.lt šaltiniu teigimu, verslininkas šiuo metu yra už grotų, o Mia, nepaisant teisinių kliūčių, vis tiek nori už jo ištekėti. Dar viena Irma Jurgelevičiūtė?

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalas Klubas.lt rašo, kad  populiaraus Londono restorano „Smiltė“ savininkė Dangira Jankauskaitė, kuri kartu su R. Butkumi jį įkūrė, nepaneigė nei, kad Rimas turi problemų su teisėsauga, nei, kad Mia lankosi Londone ne koncertuoti, bet susitikti su savo mylimuoju.

REKLAMA

Nepaisant to, moteris nenorėjo komentuoti santykių tarp Lietuvoje žinomos atlikėjos ir verslininko R. Butkaus bei nesutiko duoti Mios mylimojo telefono numerio. Mia taip pat atsisakė duoti Rimo numerį, tačiau tvirtai tikino, kad vyras nesėdi "cypėje". „Bent jau mano žiniomis“, - pridūrė ji.

Rodos, atlikėja kažką slepia, nes apie santykius ir pažintį su verslininku kalba miglotai. Dar daugiau klausimų kyla dėl to, ar jos mylimasis sėdi už grotų, ar ne ir išvis, ar Rimas yra jos mylimasis?

„Jis yra laisvas žmogus. Negaliu atskleisti visų paslapčių, kuo jis užsiima, ką jis veikia, kur jis yra – tai yra jo asmeninis reikalas“, - miglotai kalbėjo Mia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų