REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasitraukusį iš "apkaltos" komisijų Krikščionių partijos frakcijos narį Mantą Varašką pakeis šios frakcijos narys Vytautas Kurpuvesas.

REKLAMA
REKLAMA

Tokį personalinį pasikeitimą ketvirtadienį savo nutarimu įtvirtino Seimas.

M. Varaška pasitraukimu reagavo į kai kurių parlamentarų abejones, jog esą jis matęs, kaip Aleksandras Sacharukas balsavo už Liną Karalių.

REKLAMA

"Nedalyvausiu nei šiame, nei kituose komisijos posėdžiuose. Aš negaliu įrodyti oponentams, jog to nemačiau ir nesuvokiau", - trečiadienį aiškino M. Varaška.

Komisijų pirmininko Kęstučio Masiulio nuomone, pasitraukdamas M. Varaška pasielgė garbingai, "nes yra abejonių, kurios yra pakankamai svarios".

Penktadienį Seimo "apkaltos" komisijos planuoja Seimo narių L. Karaliaus ir A. Sacharuko akistatą. Numatoma apklausti ir Užsienio reikalų ministerijos atstovą.

REKLAMA
REKLAMA

K. Masiulis tikisi, kad penktadienį pavyks užbaigti apklausas. Jau kitą savaitę komisijos planuoja pradėti rašyti išvadas. Komisijų vadovas tikisi, kad jas pavyks parengti laiku - iki gegužės 1 d.

L. Karalius į kolegų nemalonę pateko dėl to, kad atostogavo tuomet, kai vyko pratęstos Seimo sesijos posėdžiai. Tuo tarpu Seimo narys A. Sacharukas kelis kartus balsavo už išvykusį L. Karalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų