REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį kartą laidoje „Kambarių plėšikai“ seklio vaidmuo atiteko Lietuvos Tailando bokso vicečempionui Pavelui. Treniruočių salę ir ringą teks trumpam iškeisti į trijų šou verslo pasaulyje žinomų gražuolių  – Ingridos, Skaistės ir Marinos kambarius.  Dėmesio tikrai vertos visos trys.

REKLAMA
REKLAMA

„Neteikiu prioriteto grožiui. Svarbu, kad mergina būtų tvarkinga ir būdama šalia leistų man pasijusti tikru vyru“,-  prisistatydamas sako Pavelas.

REKLAMA

Būtent tikrų, išskirtinių ir mokančių pralinksminti  vyrų pasigenda kambarių šeimininkės – grožio konkurso „Mis Žemė“ dalyvė Ingrida  bei dvi grupės „Olialia Pupytės“ atlikėjos Skaistė ir Marina.    

Pavelo laukia nelengva užduotis. Merginų kambariuose aptikti daiktai byloja, kad jų savininkės tikrai neeilinės merginos. Puošnių rūbų ir batų kolekcijos, prabangūs papuošalai ir parfumerija.

REKLAMA
REKLAMA

„Gal tai fifos, kurių aš nelabai mėgstu“,- svarsto Pavelas, be gailesčio svaidydamas, jo manymu, šiuos menkaverčius daiktus ant grindų. Šiurpdamos merginos televizoriaus ekrane bejėgiškai stebės, kaip vaikinas knaisiojasi po jų spintas ir rankines.  

Kas sužavės ringo kovotoją Pavelą?  Etiketės su garsių dizainerių vardais, kvepalai, kuriais naudojosi ir jo buvusi mergina. Balerinos suknelė, pačiūžos, pilnas vaistų stalčius ir peilis po pagalve.  Aptiktų daiktų užmintos mįslės, kurias teks išspręsti per kelias minutes ir vieną gražuolę pakviesti į pirmąjį pasimatymą.         

Netikėtos, intriguojančios realios situacijos jau ketvirtadienį, 21 val. naujame MTV realybės šou „Kambarių plėšikai“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų