REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Morgan Stanley“ investicinio banko analitikai, sudarę ataskaitą apie interneto ateitį, spėja, kad 2015 metais mobilaus interneto srautas viršys kompiuterių interneto srautą, rašo „ReadWriteWeb“. Taip pat jie mano, kad mobilusis internetas visa dar yra pradinėje augimo stadijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinėmis mobiliojo interneto populiarumo didėjimo priežastimis ekspertai įvardina nebrangius įrenginius ir vis didėjančias ryšio padengimo teritorijas. Jie taip pat pažymėjo, jog mobiliojo interneto vystymosi tempai yra ypač spartūs. Esminiu mobiliojo ryšio populiarizacijos aspektu laikomi 3G ryšio tinklai.

REKLAMA

2010 metais 3G ryšio tinklų padengimas gali viršyti 21%. Europos valstybėse ir JAV 3G tinklai prieinami 54% ir 46% mobiliųjų telefonų naudotojų. Japonijoje jie prieinami 96% naudotojų, o Vakarų Europoje, Pietų Amerikoje ir Afrikoje prieigą prie 3G tinklų turi mažiau kaip 10% naudotojų.

Ekspertai taip pat pažymėjo, kad 2009 metais socialinių tinklų naudotojų pirmą kartą yra daugiau nei elektroninio pašto naudotojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų