REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krikščionių frakcijos narys Mantas Varaška pasitraukė iš komisijos, tiriančios, ar yra pagrindas rengti apkaltą Linui Karaliui ir Aleksandrui Sacharukui.

REKLAMA
REKLAMA

Abejonės, ar M. Varaška gali dalyvauti komisijos darbe kilo po to, kai paaiškėjo, jog Seimo kameros yra užfiksavę, kad vieną sykį A. Sacharukui balsuojant už L. Karalių, su juo kalbasi  M. Varaška.

REKLAMA

Pats parlamentaras neigia tai matęs ir apgailestauja, kad sprendimo dėl jo galimybių dirbti komisijoje nepriėmė nei Etikos komisija, nei Seimo valdyba.

„Aš nedalyvausiu nei šiame komisijos posėdyje, nei sekančiuose komisijos posėdžiuose. Aš negaliu įrodyti oponentams, jog aš to nemačiau ir nesuvokiau kaip tikrai atlikto veiksmo. Kadangi aš pats negaliu panaikinti net mažiausių esančių abejonių, aš manau, kad šioje vietoje man protingiausia yra pasitraukti.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu ateityje būtų panašių situacijų, tai būtų precedentas ir kitais atvejais tokių pačių komisijų narių požiūriu, kad turime elgtis pakankamai atsakingai ir patys mėginti spręsti iškilusius klausimus“, – teigė M. Varaška.

Krikščionių frakcija artimiausiu metu pateiks kitą kandidatą į komisiją.

Lietuvos radijas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų