REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Auksinė blykstė“ šį penktadienį  - apie tuos, kurių daugelis nemėgsta, kuriems daugelis pavydi, ir svajoja būti jų vietoje – apie „auksinį jaunimėlį”. Ar tikrai lengva būti garsių ir turtingų tėvų atžala? Ar tikrai šiems jaunuoliams visi takai gyvenime jau iškloti? Į šiuos klausimus  penktadienį atsakinės puikiai visiems žinomi garsių tėvų vaikai.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkų Livetos ir Petro Kazlauskų dukra Ingrida tvirtino, kad jos „auksinio jaunimo“ atstove geriau nevadinti, nes ji šią sąvoką suvokia kitaip. „Auksinis jaunimas - Maskvoj,“ – apie prabangius automobilius, ypatingus vakarėlius ir linksmybes pasakojo Ingrida, kuri tikino tuo pasigirti tikrai negalinti.

REKLAMA

Ingrida Kazlauskaitė „Auksinės blykstės“ studijoje pasakojo, kaip visko gyvenime pasiekė pati, savo jėgomis, be tėvų pagalbos. Tačiau yra dalykų, už kuriuos ji savo gimdytojams labai dėkinga. „Jie man tikrai daug dėmesio skyrė, lepino mane,“ – pasakojo mergina. „Mano namai buvo  pilni visokių gyvūnėlių. Gaudavau, ko tik norėdavau. O mama dar ir visokių gudrybių su berniukais išmokė...“ Ingrida prisipažino, kad šioje srityje mama ypatingai dalyvauja ir savo pozicijų nepaleidžia. Mergina prasitarė, kad mama buvo ir sukritikavusi jos pasirinktąjį. „Neatskleisiu nieko daugiau, nes dar žmogus supras, bus nemalonu,“ – nesustodama šypsojosi Kazlauskų atžala.

REKLAMA
REKLAMA

„Auksinės blykstės“ studijoje Ingrida prisiminė, kokių nemalonumų tėvams yra pridariusi. Kartą, išpuošusi savo dukrelę, visa Kazlauskų šeimyna išsiruošė į svečius pas draugus, kurių seniai nematė. Šie taip pat turėjo mergaitę ir labai didžiavosi jos ilgais plaukais, kuriuos augino ir puoselėjo. Kol tėveliai šnekučiavosi, mergaitės sugalvojo žaisti kirpyklą. Ingrida priėmė žaidimą už gryną pinigą ir žirklėmis nurėžė draugės ilgai augintas kasas. Tėvams tuomet buvusi baisi gėda dėl dukters poelgio, o šeimos draugams – daug ašarų dėl prarastų dukrelės kasų.

Dėl ko dar teko „auksinio jaunimo“ tėvams raudonuoti – jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų