REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skrendant iš Briuselio kolega Stasys Gudavičius ėmė stebėtis, kodėl Vilniaus oro uostas neturi pavadinimo ir net išreiškė mintį, kad galima jį pavadinti Vytauto Landsbergio vardu. Aš atsargiai pasiteiravau, ar tautos begalinės meilės fone gražiau neskambėtų Dalios Grybauskaitės vardo oro uostas?

REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai liovėmės svarstę, nes abu minėti asmenys yra visiškai gyvi bei veiksnūs, o ir gyventi jiems abiems linkiu daug metų, lydimiems visokeriopos asmeninės sėkmės. Vadovybės apsaugos departamento akyliems prievaizdams iš anksto pareiškiu, kad jokių sąmokslų nerengiu, informacijos apie juos neturiu ir neketinu niekam linkėti blogo.

REKLAMA

Tai tiesiog pasiūlymas, atsižvelgiant į politines aktualijas ir demokratiškai rinkta šalies vadovė gali tik pati nuspręsti ar jį priimti. Perskaitęs žinią, jog į Lenkijos prezidento laidotuves atvyksta Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas, prisiminiau, jog Kremliaus šeimininko vizitas yra didžiausias ir centrinis mūsų šalies vadovės siekis. Vardan jo nevažiuojama pas visokius amerikonus, nekviečiami atvykti gruzinai, iš dalies vardan to net ieškoma, kur kankinami talibai. O juk viskas taip paprasta ir receptas išprašyti Tėvynei  Rusijos prezidento palaiminimą – paprastutis. Tereikia susisodinti gausų fanų klubą į lėktuvą ir trenktis su juo į žemę kur nors plačioje imperijos teritorijoje. Taip būtų užtikrinta šilta, užjaučianti, guodžianti ir draugiška Kremliaus retorika bei prezidento vizitas. „Dujotekana“ apmokėtų dar vieną amžinąją ugnį, populiarumą mėgstanti prezidentė būtų netgi visam laikui kanonizuota. Juk popso žvaigždės gyvenime labai svarbu laiku ir tinkamai išeiti anapilin, kad legenda gyvuotų amžinai.

Net Vilniaus oro uostas pagaliau turėtų pavadinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų