REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar gaudamas milijoninį atlyginimą už įžūlias kalbas, kas mestų darbą dėl „kiek nemalonios atmosferos“ darbe?

REKLAMA
REKLAMA

Nenori būti tarp prisitaikėlių

Didžiosios Britanijos nacionalinio transliuotojo BBC televizijos laidų vedėjas Jonathanas Rossas sako, kad atmosfera BBC pasikeitė taip smarkiai, kad jis negali sulaukti, kada paliks darbą, rašo Guardian.co.uk. Pasak laidų vedėjo, taip yra dėl nuolatinio BBC nerimo, ką apie transliuotojo darbą pasakys vyriausybė ir žiniasklaida.

REKLAMA

J. Rosso kontraktas baigiasi šių metų liepą. Jis teigia po to nebepasirašysiantis naujos sutarties. Dabar brangiausiai apmokamas BBC vedėjas dirba pokalbių laidoje „Friday night chatshow“, programoje „Film 2010“ ir „Radio 2“ muzikos laidoje. Paskutinių trijų metų jo darbo sutarties vertė – 18 mln. svarų sterlingų.

„Negaliu sulaukti, kada ištrūksiu iš čia, nes viskas pasikeitė gana dramatiškai. Manau, jog yra tiesiog gėda, kad BBC vadovai nuolat bando atspėti, ką laikraščiai pasakys apie juos. Taip pat jie nori iš anksto prisitaikyti prie būsimos vyriausybės. Tai yra baisi, baisi gėda“.

REKLAMA
REKLAMA

Klausytojams šokas, J. Rossui – juokas

2008-aisiais J. Rossas drauge su komiku Russellu Brandu sukėlė vieną didžiausių savo karjeroje skandalų. Šie du populiarūs BBC laidų vedėjai paliko kelias žinutes aktoriaus Andrew Sachso telefono atsakiklyje. Žinutės, kuriose vedėjai plūdosi ir keikėsi, išsakytos radijo transliacijos metu. Po laidos buvo sulaukta 38 tūkst. pasipiktinusių klausytojų skundų. J. Rossas iki šiol šį įvykį apibūdina kaip „gana smagią patirtį“.

„Buvo linksma. Keista matyti žmones, kurie taip smarkiai įsitraukia į istoriją, kuri iš tikrųjų yra visiškai nesvarbi. Kvaili žmonės rašo kvailus dalykus“, - interviu „Guardian Weekend“ sakė laidų vedėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiki savo svarba

Šiuo metu J. Rossas rašo komišką knygą, kurią iliustruoja amerikietis dailininkas Tommy'is Lee Edwardsas. Vis dėlto laidų vedėjas pripažįsta norįs toliau dirbti televizijoje.

„Vienas sunkiausių dalykų paliekant BBC yra žinojimas, kad daugybė žmonių mėgsta mano laidas, ir dėl jų lojalumo jaučiuosi neturintis teisės palikti eterio, - nesikuklina J. Rossas. - Taip pat nenoriu, kad žmonės, kurie yra nusiteikę prieš mane, jaustųsi triumfuojantys. Štai taip viskas paprasta. Tokių žmonių aš niekada negerbiau ir nemėgau, todėl tolesnė mano sėkmė jiems būtų geriausias atpildas“.

REKLAMA

TIK FAKTAI

J. Rossas taip pat yra pasižymėjęs keliuose interviu per savo vedamą pokalbių laidą. Pavyzdžiui, jis paklausė konservatorių lyderio Davido Camerono, ar šis masturbuodavosi žiūrėdamas į Margaretos Thatcher nuotrauką. Aktorei Gwyneth Paltrow laidų vedėjas drėbtelėjo, kad mielai ją išdulkintų.

D. Britanijos visuomenė buvo itin pasipiktinusi, kai sužinojo, jog BBC 2006 metais su J. Rossu pasirašė 5,6 mln. svarų vertės per metus sutartį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų