REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlikėjas, kurio nori Lady Gaga, grįžta į Vilnių

Ar yra pasaulyje šiandien populiaresnių šokių muzikos prodiuserių? Atrodo, ne. David Guetta pernai išleidęs neįtikėtinai sėkmingą albumą „One Love“ bei prodiusavęs karščiausią „Black Eyed Peas“ hitą „I Gotta Feeling" privertė dėl jo susigrumti eilę JAV pop muzikos žvaigždžių. Skelbiama, kad 2010-aisiais David Guetta kurs Akon, Kelis, Céline Dion, Rihanna ir Kelly Rowland albumus. O naujausia jo klientė, šiandien turbūt populiariausia pasaulyje atlikėja - Lady Gaga. Ji irgi nori su juo dirbti. 

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais neįtikėtinai daug - beveik 6000 šokių muzikos gerbėjų Vilniuje sutraukęs ir visus sužavėjęs David Guetta grįžta į Lietuvą. Jau birželio 11 d. daugiausiai pasaulyje įrašų parduodantis didžėjus, superhitais tapusių kūrinių: „Sexy Bitch“, „The World Is Mine”, „Love Is Gone“, „When Love Takes Over" autorius pasirodys atsinaujinusiame  Lietuvos parodų centre „Litexpo“, Vilniuje. 



Neįtikėtinai sėkmingi 2009-ieji

REKLAMA

Keliolikos garsiausių prekinių ženklų reklaminis veidas David Guetta ne kartą prestižiniuose „World Music Awards“ apdovanojimuose laimėjo daugiausiai įrašų pardavusio didžėjaus prizą. Gali jis pasigirti ir tuo, kad „Youtube“ jo klipus jau peržiūrėjo per 150 milijonų žmonių, o socialiniame tinkle „Facebook” jis turi 2,4 milijonus gerbėjų. Visgi įspūdingiausiai skamba informacija apie koncertą Brazilijoje, kurio metu David Guetta pasirodymo klausėsi net 2 milijonai žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Nors David Guetta visuomet sekėsi puikiai, aukščiausios prabos muzikos prodiuseris ir didžėjus 2009-uosius gali vadinti sėkmingiausiais metais per visą karjerą. Pakilimas DJMAG šimtuke iš penktosios vietos į trečiąją yra smulkmena, palyginus su tuo, kad David Guetta su klubine muzika pavyko pirmajam pasiekti tokias aukštumas JAV. Neatsitiktinai, prestižiniuose „Grammy“ apdovanojimuose jis buvo nuominuotas net penkiose pozicijose.

Naujas albumas gerino rekordus

Nors visi trys prieš tai buvę David Guetta albumai buvo auksiniai, vasarą pasirodęs ketvirtasis David Guetta albumas „One Love“ dar pagerino šio prancūzo rekordus. Albumas, kurio iš viso buvo parduota per 2 milijonus kopijų, garsiausią Prancūzijos didžėjų pavertė pasaulinio lygio pop žvaigžde. Akimirksniu jis tapo naujuoju Pharrell Williams ar Timbaland.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau pirmasis „One Love“ singlas „When Love Takes Over" su Kelly Rowland buvo nuolatos sukamas per radiją bei televiziją. Bet tai buvo tik pradžia, nes „Sexy Chick“, įrašytas su dar viena amerikiečių r'n'b žvaigžde Akon, tapo pačiu didžiausiu David Guetta hitu, pakilusiu į JAV, D. Britanijos ir Prancūzijos singlų Top 5. Vėliau dar buvo „One Love" su Estelle, „Memories" su Kid Cudi bei ką tik pasirodęs naujausias, jau penktasis albumo singlas kartu su Fergie - „Gettin Over You“.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų