REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kupinas veiksmo, įdomus ir šokiruojantis – taip apibūdinamas į sceną sugrįžusios legendinės grupės „Junior“ naujosios dainos „Mes nutrauksime tylą“ vaizdo klipas, kurį nuo penktadienio, balandžio 9-osios, gali pasižiūrėti įvairių šalies interneto portalų bei youtube.com lankytojai. 

REKLAMA
REKLAMA

Reportažus apie visiškai naują grupės darbą parodys ir šalies televizijos: penktadienį  klipo kadrus galės pamatyti „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Super L.T.“, pirmadienį – LNK laidos „Kakadu“, o antradienį – to paties kanalo gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas pagal moteris“ žiūrovai. 

REKLAMA

„Lietuvos televizijos“ laida „Labas rytas“ klipą rodyti atsisakė – anot jos atstovų, necenzūruotos scenos su svaigalais, narkotikais bei kitokiais ties gero tono bei legalumo riba balansuojančiais dalykais rytinėje laidoje nedera. 

Grupė „Junior“ pareiškė, kad gerbia nacionalinio transliuotojo apsisprendimą, tačiau su nurodytais argumentais ne visai sutinka. „Mums atrodo, kad klipe taikliai parodyta, kur gali nuvesti narkotikų bei svaigiųjų gėrimų vartojimas bei apskritai – palaidas gyvenimas. Degradacija bei asmenybės žlugimas – dalykai, visuomenėje tapę pavojingai įprasti, tad esame tikri, kad jiems gvildenti tinka bet koks paros metas,“ – svarstė atlikėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Skaudžių gyvenimo realijų įkvėptas vaizdo klipas, nufilmuotas kovo pabaigoje, padarė įspūdį ne vienam audiovizualinės produkcijos kūrimo virtuvę išmanančiam specialistui. Kokių gudrybių teko imtis klipo kūrėjams, siekiant maksimalaus efekto realizuojant savo sumanymą, žiūrovai galės pamatyti dokumentiniuose kadruose: apdairi komanda filmavo ir klipo gimimo procesą. Jam skirtą 10 min. trukmės filmuką visi susidomėjusieji taip pat galės pasižiūrėti internete.

„Juniorai“ džiaugiasi bendradarbiavimu su aktoriumi Adomu Stančiku, klipe suvaidinusiu prieštaringą veikėją – klouną. „Daugelis scenų, kuriose jis vaidina, pavyko iš pirmojo dublio. Adomas – tikras profesionalas,“ – aktorių gyrė grupės nariai, atskleidę, kad dirbti su šiuo perspektyviu menininku ketina ir toliau. „Jau turime idėjų kitai savo dainai ir vaizdo klipui, kuris, manome, dar labiau šokiruos žiūrovus. Sukelti kam nors pasibjaurėjimą ar pyktį nesibaiminame – Lietuvoje liko dar nemažai skaudulių, į kuriuos norėtume atkreipti visuomenės dėmesį,“ – sakė „juniorai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad pastaruoju metu klipų šykštinčios lietuviškos popscenos sensacija pretenduojanti tapti videoistorija šalyje susiklosčiusiai situacijai atspindėti rado tinkamą personažą – pagrindinį vaidmenį  klipe atlieka ne grupės nariai Rosita, Andrius ir Mintarė, o dvigubą gyvenimą gyvenantis klounas. Jį suvaidinęs A.Stančikas lietuviško kino mėgėjams puikiai pažįstamas iš režisieriaus Emilio Vėlyvio juostų „Matvaju“, „Mazgas“, „Zero“.

Pokštus, triukus ir pliušinius žaisliukus vaikams dalijantis personažas susilaukia didelio populiarumo ir leidžiasi užvaldomas žvaigždžių ligos. Įtikėjęs savo nepaprastu žavesiu ir talentu, aktorius visiškai susitapatina su juokdario įvaizdžiu. Tačiau po pozityvaus, gėrį ir meilę sėjančio linksmintojo kauke slypi asmuo, kuriam nesvetimos jokios nuodėmės. Uostamiesčio viešbučiuose bei naktinėse gatvėse filmuotuose vaizduose klounas neria į audringus vakarėlius su kvaišalais ir orgijomis bei kitas suaugusiųjų pramogas. Klipe gvildenamos ir šios dienos šalies aktualijos, užsimenama apie visuomenės bei politikos gyvenimą drebinančius įvykius.



JUNIOR „Mes nutrauksime tylą“ vaizdo klipas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų