REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sinoptikai prognozuoja, kad šeštadienį bus vėsu ir nesmarkiai lis beveik visoje Lietuvoje, tačiau sekmadienį debesys retės ir šils iki 12–14 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip Lietuvos radijui sakė sinoptikė Alva Nagelytė, penktadienį debesų juosta, jau pasiekusi vakarinį šalies pakraštį, lėtai stumsis į rytus.

REKLAMA

„Saulėčiausia diena bus rytiniuose šalies rajonuose. Čia lietaus nenumatoma, temperatūra kils iki 12–13 laipsnių šilumos. Vakarinėje šalies pusėje diena bus gerokai vėsesnė, debesys apie vidurdienį uždengs dangų ir daugelyje vakarinių šalies rajonų palynos. Temperatūra čia tesvyruos apie 7–9 laipsnius šilumos“, – prognozavo sinoptikė.

Pasak A. Nagelytės, šeštadienį debesys uždengs beveik visą Lietuvą, tik kraštiniuose šiaurės rytiniuose rajonuose galimi pragiedruliai.

REKLAMA
REKLAMA

„Naktį daugiau lis Vidurio ir Rytų Lietuvos rajonuose, o dieną nedidelis lietus išplis beveik po visą šalį. Diena bus rami, vėsi, drėgna.

Nakties temperatūra numatoma nuo 0 iki 4 laipsnių šilumos, o dieną svyruos apie 7–9 laipsnius, tik kraštiniuose rytiniuose rajonuose bei šiaurės rytiniuose šalies rajonuose gali sušilti iki 12 laipsnių šilumos“, – sakė A. Nagelytė.

Anot sinoptikės, sekmadienį orai bus džiugesni: „Lietaus galimybė smarkiai mažėja. Debesys pradės retėti. Nakties temperatūra išliks panaši kaip ir šeštadienį –0–4 laipsniai šilumos. O dieną oras šils nuo 12 iki 14 laipsnių.“



Lietuvos radijas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų