REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kirgizijos prezidentas pasirengęs trauktis

Kirgizijos prezidentas Kurmanbekas Bakijevas pareiškė esąs pasirengęs atsistatydinti, jeigu jam bus suteiktos visos saugumo garantijos. Be to, prezidentas reikalauja, kad jam būtų leista likti šalyje. Apie tai, remdamasi savais šaltiniais Džalal-Abade praneša internetinė svetainė „Newsweek“. Būtent Džalal-Abade šiuo metu ir slapstosi K. Bakijevas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltinių teigimu, kalbama apie saugumo garantijas ne tik pačiam K. Bakijevui, tačiau ir jo šeimos nariams – 7 broliams ir 2 sūnums. „Newsweek“ taip pat cituoja laikinosios vyriausybės vadovę Rozą Otunbajevą, kuri pažadėjo suteikti saugumo garantijas tik K. Bakijevui.

REKLAMA

Naujienų agentūra „RIA Novosti“ skelbia, kad K. Bakijevas netrukus turėtų kreipti į tautą.

Priminsime, kad vienas iš K. Bakijevo sūnų Maksimas šiandien atvyko į JAV. Ten jis susitiko su keliais JAV Valstybės departamento ir Nacionalinės saugumo tarybos atstovais.

Situacija pačiame Biškeke šiuo metu kiek stabilizavosi, tačiau įtampa išlieka. Gatvėse gausu žmonių, kurie kaip suvenyrus renka gatvėse išmėtytus policininkų skydus ir šalmus. Parduotuvės ir kavinės lieka uždarytos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų