REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasienyje su Rusija nuo pasieniečių sprukęs įtartinas automobilis netrukus rastas įklimpęs apsemtoje pievoje.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių rinktinės Specialiosios paskirties būrio pareigūnai ties Pagėgių savivaldybės Šilgalių kaimu patikrinti stabdė įtartiną visureigį "Nissan Patrol" be valstybinių registracijos numerių

REKLAMA

Visureigį vairavęs asmuo nepakluso pareigūnų reikalavimui sustoti, padidino greitį ir nuvažiavo vietiniu keliu.

Bėglį persekioję pasieniečiai visureigį aptiko maždaug už pusantro kilometro nuo stabdymo vietos įklimpusį apsemtoje pievoje. Manoma, kad jo vairuotojas neapskaičiavo mašinos galimybių, mėgino sprukti apsemtais arimais ir įklimpo.

Visureigis buvo paruoštas gabenti nelegaliam kroviniui, įtariama, kontrabandai: iš "Nissan" salono buvo išimtos visos keleivių sėdynės, panaikintas automobilio kėbulo numeris, nuimti valstybiniai registracijos numeriai. Visureigio variklis nuo galimo smūgio iš priekio apsaugotas masyviu metaliniu rėmu, kuris taip pat gali pasitarnauti skinantis kelią pro nedideles lytis.

Visureigio savininkai stengėsi apsaugoti transporto priemonę ir nuo pamario potvynio - visureigio išmetamųjų dujų vamzdį pailgino, išvedė iš variklio skyriaus ir nukreipė į viršų, kad jo neapsemtų potvynio vanduo.

Įvykio aplinkybes toliau aiškinasi Pagėgių rinktinės pareigūnai.



VSAT nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų