REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Priminsime, kad ankščiau buvo skelbta, jog garsus amerikiečių kino režisierius Woody Allenas sugebėjo įtikinti jo projekte vaidinti ir Prancūzijos prezidento žmoną Carlą Bruni. "Jis man pasiūlė vaidinti jo juostoje. Nieko nežinau apie vaidmenį, tačiau vis vien daviau teigiamą atsakymą", - "Canal+" teigė C. Bruni.

REKLAMA
REKLAMA

"Nekyla abejonių, kad nesu profesionali aktorė, gal net būsiu visiškai nenaudinga filmavimosi aikštelėje, tačiau tokios galimybės prarasti negalėjau", - savo sutikimo motyvus atskleidė buvusi modelis.

REKLAMA

W. Allenas paprašė C. Bruni iki pasirodymo jo juostoje nesifilmuoti pas kitus režisierius. Šią vasarą režisierius jau buvo užsiminęs, kad norėtų artimiausiame savo filme pamatyti C. Bruni.

Tačiau kaip praneša telegraph.co.uk, pirmoji Prancūzijos ponia pralaimėjo kovą dėl pagrindinio moters vaidmens. W. Allenas vaidinti naujausiame savo filme pakvietę kitą prancūzę Marion Cotillard. Ir tai suprantama. Juk pastaroji yra laimėjusi “Oskarą” už Edith Piaf vaidmenį filme “Rožinis gyvenimas".

REKLAMA
REKLAMA

Savo apsisprendimą W. Allenas komentavo taip: “Carla nėra ta moteris, kuri užsidirba pragyvenimui būdama aktore, ji yra pirmoji šalies dama. Ji gali nustoti filmuotis dėl politinės krizės ar kokio kito svarbaus įvykio. Negaliu taip rizikuoti”.



Marion Cotillard (Reuters/Scanpix nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų