REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats škurliausias škurlių parinkėjas Lietuvoje - Mantukas Petruškevičius su trenksmu atšventė gimtadienį! Tik puota, atrodo, nebuvo labai vykusi: nei limuzinų, nei dovanų kalnų, o galiausiai svečiai dar ir maldavo būti išleidžiami.

REKLAMA
REKLAMA

Didįjį ketvirtadienį bedievis Mantukas nusprendė sukviesti visas savo ponias į Danguolei Stachurai priklausančią "Pilies galeriją". Susirinko visa neturinčių ką veikti įžymybių armija: ir Valentaitė, ir Graužinienė, ir Kauno cepelinų karalienė Budrienė...Pats Mantukas, tiesa, pavėlavo: prieš pat balių skudurų valdovas išvyko pasipuošti ir grįžo su mėlynu aksominiu kostiumu.

REKLAMA

Gandonešiai kalba, kad Mantukas net sukaitęs svečiais rūpinosi, tačiau, atrodo, ne visiems balius patiko: vakarėlio įkarštyje prie galerijos grotų iš vidaus tiesiog lipte prilipo Jogaila Morkūnas ir maldavo lauke besibūriuojančių fotografų ir praeivių jį iš šio košmaro išleisti...

Su gimtadieniu, Mantukai! Pats sau palinkėjai, kad tavęs ir toliau visi nepamirštų, o mes linkime, kad nuo tavo mados ir beskonybės reidų pavargusi publika turėtų galimybę bent vieną dieną tavęs ir tavo ponių niekur neišvysti!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų