REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ - žurnalisto Tomo Šyvo straipsnis „Sudeginti milijonai“. Lietuva labai turtinga šalis, nes įgyvendina avantiūristinius projektus, už kurių nesunku įžvelgti stambių aferų.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ skaitykite straipsnį „FNTT vadovas pasitraukė. Kas toliau?“ Galandami dalgiai: po Romualdo Boreikos pasitraukimo iš posto prabilta apie teisėsaugos šienapjūtę.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ „Balsas.lt savaitės“ skaitytojams Dailus Dargis siūlo interviu Egidijumi Knispeliu, kuriame žurnalistas televizijos eteryje pristatys laidų ciklą apie XX a. Bylas.

Rubrikoje „Aplink pasaulį“ – straipsnis „Kremlius gniaužia kumštį“. Rusijos valdžia išpuoliais Maskvoje gali pasinaudoti dar labiau apribodamas piliečių teises.Kokios bus politinės pasekmės?

REKLAMA
REKLAMA

„Sirgalių tribūnose“ skaitykite apie tai, jog tenisininkas R. Berankis nusitaikė į elitinius turnyrus.Lietuvos teniso rinktinės lyderis Ričardas Berankis jau pasveiko po nosies operacijos ir veržiasi į teniso aikštelę.

Rubrikoje „Ateities pranašai“ – informacija apie tai, jog žemė tampa nematoma ateiviams. Į kosmosą iš Žemės patenka vis mažiau televizijos ir radijo signalų.

Tomo Čyvo parengtame “Savaitės interviu”  su finansų ekspertu Sauliumi Racevičiumi perspėjama: jei per keletą metų nereformuosime finansų sistemos – krizė vėl smogs nauja jėga, nes Lietuvos finansai – vis dar nupiešti ant popieriaus. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.) 



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų