REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Auksinė blykstė“ balandžio 2-ąją skelbia nacionaline apsimelavusių piršlių diena. Laidoje svečiuosis garsiausi šalies piršliai ir smagiausios svočios, kurie pasakos neįtikėtinas istorijas iš šiuolaikinių lietuviškų vestuvių.

REKLAMA
REKLAMA

„Auksinės blykstės” studijoje aktorė Violeta Mičiulienė prisipažino nelabai mėgstanti svočiauti, bet kartais jai tenka imtis šių pareigų. Nemėgstanti vadinamųjų tradicinių lietuviškų vestuvių, linksmoji moteris papasakojo apie savo sutuoktuves.

REKLAMA

„Ruošiausi egzaminui, pamiršau ir kokia diena, ir kiek valandų. Tik staiga šovė mintis, kad ryt ne tik egzaminas, bet ir… vestuvės! O aš nieko neturiu – nei suknelės, nei batelių,“ – pasakojo Violeta Mičiulienė. Teko studentei tą vakarą visą bendrabutį aplėkti, kol rado, kuo pasipuošti tokią svarbią dieną.

„Gavau tokią plačią baltą suknią ir šiltus ilgus batus, kurių nosys buvo tokios nubrozdintos, kad vėliau apkarpiau visų nuotraukų apačią, kad draugai nematytų, kokia buvau „pasipuošusi“,“ – apie studentiškas jungtuves pasakojo Violeta „Auksinės blykstės“ studijoje. Tačiau tuo nuotykiai nesibaigė. Nulėkusi į egzaminą, Violeta skubėjo atsakinėti, bėrė viską kaip žirnius dėstytojui, o kai šis ėmė dar klausinėti, mergina nebeištvėrė ir pasakė jam, kad netemptų laiko, nes jau ji turinti lėkti susituokti. „Ir ko tik jie neprigalvoja, kad išlaikytų egzaminą“, – garsiai tada pastebėjo Muzikos akademijos dėstytojas.

REKLAMA
REKLAMA

Išlaikiusi egzaminą, būsimoji režisierė išrūko į Santuokos rūmus. „Tais laikais būdavo „zakse“ toks laukimo ar apmąstymų kambarėlis, kuriame uždarydavo prie ceremoniją. Tai aš ten bemąstydama užmigau,“ – juokėsi prisiminusi savo sutuoktuves Violeta Mičiulienė. Juoko negalėjo ji suvaldyti ir per tuoktuvių ceremoniją. „Pati nežinau, kodėl, niekaip negalėjau sulaikyti juoko. Nežinau, ką pagalvojo ta moteris, kuri tuokė mus,“ – „Auksinei blykstei pasakojo režisierė. Jai komiškos pasirodė tuoktuvių vedėjos pastangos sukurti ypatingą aurą skaitant eiles.

Juokingos, šmaikščios, komiškos ir neįtikėtinos vestuvinės istorijos penktadienio vakarą, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.    

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų