REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rachel Namita nepamirš tos dienos, kai suprato, kiek daug gali jos motina dėl plastinių operacijų. Jos mamos nesustabdė net tai, kad dukrai teks atsisakyti prestižinės mokyklos dėl mamos įgeidžių

REKLAMA
REKLAMA

Ji iki pat paskutinės akimirkos nė nenutuokė, kad pokalbis apie vasaros atostogas su klasiokais bus paskutinis. Mat R. Namitai buvo pranešta, kad ji turi palikti prestižinę Didžiosios Britanijos mergaičių mokyklą, kuri pusmečiui kainuoja 5000 svarų sterlingų.

REKLAMA

„Buvau labai nusiminusi, - pasakoja 16-metė iš Braitono. – Man labai patiko mokykla ir gerai sekėsi mokytis. Jau buvau išsirinkusi dalykus, iš kurių laikysiu egzaminus ir galvojau, kokias studijas norėčiau pasirinkti. Nesitikėjau, kad turėsiu palikti mokyklą, motina apie tai neužsiminė nei vienu žodžiu.“

Savaime suprantama, kad šeimoms, nusprendusioms savo atžalas leisti į prestižinę mokyklą, visuomet atsiranda viena, didelė problema - pinigai. Tačiau, paauglės motina su šia problema susidūrė dėl neapsakomo noro... darytis plastines operacijas. 50 metų moteris išleido visas turėtas santaupas 53 kosmetinėms operacijoms, kurios kainavo 200 tūkst. svarų sterlingų, kad taptu panaši į Egito karalienę Nefertitę.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau Nileen kaltės nejaučia. Ji sako: „Maniau, kad Rachel žino, jog mūsų finansinė situacija yra sudėtinga. Kas mėnesį jos mokslams turėdavau išleisti 1000 svarų, skirtingai nei plastinėms operacijoms, kurios yra pavienės. Todėl iš tiesų Rachel turėjo palikti prestižinę mokyklą ne dėl mano plastinių operacijų, bet dėl to, kad aš apskritai daugiau nebeturiu pinigų. Nesijaučiu kalta paaukojusi dukros mokslus, nes man reikėjo tų operacijų. Suprantu, kad žmonės nepalaiko mano sprendimo, bet man jų nuomonės ir nereikia“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau 26 metus Nileen stengiasi tapti kuo panašesnė į Egipto karalienę – Nefertitę. Viskas prasidėjo 1987 metais, kai susapnavusi sapne Nefertitę, jos tarnus, kambarius ir maistą, moteris nusprendė esanti jos reinkarnacija.

Nuo tada ji pasidarė 53 kosmetines veido operacijas, tarp jų: aštuonios nosies operacijos, tris kartus dėti skruostų implantai, kartą pakelti antakiai, šešis kartus tempta veido oda, du kartus operuotos lūpos, penkios akių operacijos ir t.t. Moteris plastinėms operacijoms pinigų užsidirbo rašydama ir duodama interviu apie Nefertitę.

REKLAMA

„Būti Nefertite yra mano likimas, - sako Nileen be jokios ironijos. – Aš nenoriu leisti pinigų namams, noriu juos investuoti į savo kūną. Kančia, kurią patiriu yra taip pat dalis Nefertitės egzistencijos, juk ji kentėjo didelę įtampą būdama karaliene.“

Nileen be Rachel turi dar du vyresnius vaikus: 31 metų fotografę Jennifer ir 26 metų restorano vadybininką Peterį.

Nors vyresni vaikai yra susitaikę su motinos noru būti panašia į Nefertitę, jaunajai Rachel tai nepatinka, o kartais ji net svajoja apie normalią mamą.

REKLAMA

„Buvau labai nusiminusi dėl to, kad turėjau palikti mokyklą. Grįžau namo verkdama. Mama stengėsi paaiškinti, kad operacijos yra vienetinės, o mokestį už mokslą reikia mokėti kiekvieną mėnesį. Tačiau nemanau, kad mūsų finansinė situacija buvo tokia bloga, jei ji po to vis tiek darėsi plastines operacijas. Vis dėlto aš nepykstu. Man tiesiog jos gaila. Niekaip negaliu suprasti, kodėl ji sau sukelia tiek daug skausmo. Ji gyvena nuo vienos operacijos iki kitos, ir dauguma jų yra atliekamos, nes netinkamai buvo padarytos ankstesnės.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar būdama septynerių mergaitė suprato, kodėl jos mama taip skiriasi nuo kitų.

„Ji nuolatos gydydavosi operacijų žaizdas ant veido. Jei jai padarydavo akių operaciją, kitą kartą ji turėdavo darytis dar vieną, kad galėtų normaliai užsimerkti. Supratau, kad kiekvieną mėnesį gultis ant operacijos stalo nėra tai, ką daro kitų vaikų motinos“.

Nors Nileen mėgaujasi jai ir jos operacijoms rodomu aplinkinių dėmesiu, Rachel sako, kad ją tai žemina. Mergina netgi neleido motinai dalyvauti mokyklos vakarėlyje, o kai jos eina drauge gatve, Rachel stengiasi laikytis atokiau. Nors ir žinodama, kad dukra jos gėdijasi, Nileen dėl to tik piktinasi.

REKLAMA

„Rachel verčia mane jaustis nepatogiai. Ji mane skaudina ir įžeidinėja. Noriu, kad Rachel mane priimtų tokią, kokia esu. Ji mano, kad darausi operacijas vien tam, kad atrodyčiau jaunesnė, tačiau tiesa ta, kad aš esu Nefertitės reinkarnacija ir stengiuosi atrodyti taip, kaip atrodė ji,“ - sakė moteris.

Interviu metu Nileen net savo dukters: „Ar tu tikrai norėtum tipiškos mamos, geriančios vaistus nuo depresijos, per daug sveriančios ir raukšlėtos?“. Ši nedvejojusi atsakė: „Taip“.

Parengta pagal mailonsunday.co.uk.

Balsas.lt jau rašė:


Plastinės operacijos, kurių niekuomet nesidarytum



Motina su dukra.

   

Nileen Namita tiki, kad yra Nefertitės reinkarnacija.



Nileen Namita, kuomet jai buvo 22 metai.

Mailonsunday.co.uk nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų