REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žvaigždžių duetai” – bene vienintelė televizijos laida Lietuvoje, kurioje balsuoti už savo mėgstamus dalyvius turi galimybę ir užsienio šalių gyventojai.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvieną laidą sulaukiama po kelis šimtus tokių skambučių. Tai tapo įmanoma naudojant UAB “Mediafon” pasiūlytą 700 numeraciją, kuri ir suteikia galimybę priimti skambučius iš viso pasaulio.

REKLAMA

Didžiausią aktyvumą balsuodami rodo Didžiosios Britanijos gyventojai, kurie labiausiai palaiko Kastyčio  Bariso ir Vaidos Genytės bei Vitalijaus Cololo ir Natalijos Zvonkės poras.

Antroje vietoje pagal aktyvumą – Norvegijos gyventojai, dažniausiai palaikantys Vitalijaus Cololo ir Natalijos Zvonkės bei Mariaus Jampolskio ir Irūnos poras.

Galima spėti, kad didžioji dalis šių skambučių yra mūsų tautiečių, gyvenančių šiose šalyse, kurie, net ir negyvendami Lietuvoje, žiūri didelio populiarumo sulaukusį projektą.

Skambučių sulaukiama ir iš kaimyninių šalių – Latvijos, Lenkijos, bei ir iš gana egzotiškų kraštų – Tailando, Kenijos, Bolivijos, kurių, beje, mėgstamiausia pora – Jean Claude ir „69 danguje“.

„Žvaigždžių duetai“ – šeštadieniais 18 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų