REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš šį savaitgalį Malaizijoje vyksiantį trečiąjį „Formulės-1“ etapą įsiplieskė netikėtos aistros – per pirmąjį treniruočių važiavimą trasoje susidūrę F. Alonso ir M. Scumacheris išlipo iš savo bolidų, kibo vienas kitam į atlapus ir apsikeitė visa virtine smūgiu, kol galiausiai juos išskyrė atskubėjęs saugos automobilis.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad F. Alonso nukentėjo labiau – jam sumuštas pilvas ir koja, o M. Schumacheris atsipirko keliais įdrėskimais.

REKLAMA

Incidentas kilo po to, kai „Mercedes“ vairavęs M. Schumacheris posūkyje specialiai sulėtino greitį ir F. Alonso su „Ferrari“ trenkėsi į jį. Iškart po šio epizodo abu pilotai šoko iš savo bolidų, nusiėmė šalmus ir ėmė talžyti vienas kitą.

Incidentą išnagrinėję Malaizijos GP lenktynių organizatoriai nusprendė diskvalifikuoti abu peštukus iš etapo ir dar atimti po 5 taškus. Taigi sekmadienį „Ferrari“ ir „Mercedes“ komandoms atstovaus tik po vieną lenktynininką.

Priminsime, kad F. Alonso ir M. Schumacherio santykiai niekada nebuvo labai šilti. Štai ir praėjusiame etape Australijoje F. Alonso jau pirmajame posūkyje po starto išstūmė vokietį iš trasos.

Trečiasis čempionato etapas – Malaizijos GP lenktynės – vyks jau sekmadienį, balandžio 4 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų