REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Super L.T.“: už ką Andrejus užpuolė pupytę Mariną?

Šį penktadienį „Lietuvos ryto“ televizijos laida „Super L.T.“ narplios, kodėl „Olialia pupytei“ Marinai apribotos galimybės matytis su vaiku. Žurnalistai išsiaiškino, jog seksualiai blondinei su dukryte leidžiama matytis tik kartą per dvi savaites. Mažylės priežiūra patikėta jos vyrui, kuriam neseniai pateikti kaltinimai dėl užpuolimo.  

REKLAMA
REKLAMA

Po audringų santykių aiškinimosi laidoje „Super L.T.“ ir po pažadų išsiskirti taikiai Daščenkų šeimyninė istorija pasiekė kulminaciją. Paaiškėjo, kad pora dar neišsiskyrė, o Marinai dėl mažametės nepriežiūros su dukra leidžiama matytis vis rečiau. Maža to, pasklido žinia, jog  Andrejus Mariną persekiojo su ginklu. Esą persekiojo ne tik žmoną, bet ir Oksaną Pikul su mama.„Jos ten cypia, klykia – kviesk policiją, bet mes gi ne vietoje stovim, o važiuojam. Nejuokinga, nes žmogus su ginklu mosikuoja, bet ką gali padaryt“, - kraupaus incidento detales pasakoja Laima Pikul.

REKLAMA

Andrejus Daščenka tvirtina, kad nieko su ginklu nesivaikė. Jis tvirtina žinantis ne vieną pikantišką faktą apie savo skirtis nebenorinčią žmoną. „Prieš kelionę palikau jai butą, dukrelę ir pinigų. Grįžtu, o pinigų nėra, butas be daiktų, vaikas išmestas iš darželio“, - piktinasi Andrejus Daščenka.

Taip pat laidoje: ką rezgia prodiuserė Laima Lapkauskaitė pastūmėjusi savo auklėtinę Irūną išsirengti viešai?

REKLAMA
REKLAMA

Dar neseniai grupės „Studentės“ narė Irūna sulaukusi aštrios kritikos dėl to, kad viename dainų projekte vaidino laisvo elgesio merginą, šią savaitę visus šokiravo dar didesniu atvirumu. Prieš visą Lietuvą nusimetusi drabužėlius ir taip papuošusi vieną vyrams skirtą žurnalą, dvidešimtmetė tvirtina norėjusi įrodyti, jog yra suaugusi. „Jeigu tokio pasiūlymo būčiau sulaukusi prieš dvejus metus, kažin ar būčiau sutikusi. Bet dabar - kodėl gi ne“, - atvirauja Irūna.

Gal ir kitos „studentės“ paseks savo draugės pavyzdžiu? „Palaukit ir pamatysit“, - intriguoja prodiuserė Laima Lapkauskaitė, iki šiol ant pjedestalo kėlusi vienintelę Irūną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kita tema: kaip maskuojasi gėjai, kopdami karjeros laiptais?

Jau bankrutavusios MTV laidos apie gėjus vedėjas Jonas Bačelis, kadaise visuomenę švietęs homoseksualių santykių tematika, viename renginyje išdrįso aistringai pasibučiuoti su vaikinu. „Super L.T.“ pažadėjęs papasakoti, kaip netradicinė orientacija padeda daryti karjerą,  Jonas staiga pradėjo teisintis neva jis nebėra gėjus: „Aš galiu pasakyti, kad esu gėjus, bet tu niekada nežinosi, ar tai teisybė.“ Iki šiol stulbinančiais karjeros laiptais kopiantis vaikinas tvirtina, jog orientacija gali ir padėti.  Ką apie tai galvoja kitos garsenybės ir kaip maskuojasi homoseksualai, žiūrovai sužinos žiūrėdami „Super L.T.“.

REKLAMA

Kas „Eurovizijos“ didžiakrūtei Raimondai po akimi įstatė mėlynę?

Nei prisiminti, nei juo labiau pasakoti apie tragišką įvykį iš pradžių nenorėjusi dainininkė vėliau atskleidė, kad buvo užpulta. „Baisu iš viso dabar kur nors išeiti. Atrodo, kad visi aplinkui yra plėšikai“, - guodėsi Raimonda. Kas ir kodėl sumušė dainininkę, „Super L.T.“ atskleis šį penktadienį, 19 val. 10 min., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų