REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pristatydami šio pavasario/vasaros kolekcijas vyrams, daugelis dizainerių nutarė, kad jie turėtų atrodyti žaismingai ir nenuobodžiai. Šalia įprastų juodos, baltos, rudos ar pilkos spalvų garsieji mados kūrėjai šiemet siūlo ir mėlynus, raudonus, alyvinius ar smėlio spalvų derinius. Šiuolaikinis mada besidomintis vyras neturėtų bijoti eksperimentuoti su spalvomis, raštais  ir aksesuarais ir taip pabandyti sukurti išraiškingą ir savitą įvaizdį.

REKLAMA
REKLAMA

Atrodo, jog visų šių dizainerių patarimų paklausė didžiųjų mados centrų - Niujorko, Milano, Paryžiaus bei Londono - gatvėse sutikti vyrai. Tad ką gi jie dėvi šylat orams? Nugalėti smalsumą padės iš kelių populiarių gatvės mados blogų parinktos nuotraukos. Ar iš jų įkvėpimo pasisems ir lietuvaičiai?

REKLAMA

Pastebėjome, jog  vyrai šiemet šlovina ne tik  patogumą ar praktiškumą, bet ir išskirtinumą bei ekstravaganciją. Vieni renkasi klasikinius ar militaristinio tipo švarkus, kiti neatsispiria vintage stiliaus įkvėptiems drabužių deriniams, treti vis dar  šildosi apsirengę laisvo, įdomaus kirpimo paltukus ar raštuotus megztinius. Nemažai vyrų savo simpatijas skiria patogumui ir pasirenka džinsų, odininės striukės bei sportinių batelių derinį.

REKLAMA
REKLAMA

Originalumą ir išskirtinumą mėgstantys vyrai šį pavasarį renkasi spalvotas haremo stiliaus kelnes arba sijonus. Drąsu, įžūlu, gražu? Paliekame spręsti jums! Žinoma, prie savo aprangos vyrai nepamiršta priderinti ir aksesuarų: talpios rankinės, "nerd"  stiliaus akinių, vienspalvių arba margų kepurių bei plačių ir raštuotų šalikų.





























Jurgita.lt nuotr.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų