REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balsas.lt skaitytojas Virgis pranešė, kad JAV studenčių krepšinio lygos mače tarp „Stanford Cardinal“ ir „Xavier Musketeers“ komandų svečių žaidėja Dee Dee Jernigan, būdama visiškai laisva, paskutinėmis sekundėmis net du kartus nepataikė iš po krepšio, o kamuolį atkovojusios varžovės spėjo įmesti jį į varžovių krepšį ir išplėšti neįtikėtiną pergalę 55:53 bei kelialapį į Finalo ketverto varžybas.

REKLAMA
REKLAMA

Stanforde vykusios įtemptos dvikovos rezultatas likus 17 sek. iki pabaigos buvo lygus – 53:53, tačiau kamuolį savo rankose turėjo „Muškietininkės“. Jos surengė puikią ataką ir puolėjai D. D. Jernigan teliko pataikyti laisvai iš po krepšio. Tačiau iš pradžių pirmasis, o vėliau ir antrasis jos bandymai buvo netikslūs. Maža to, kamuolį atkovojo „Kardinolės“ ir greitai paprašė minutės pertraukėlės.

REKLAMA

Po jos gynėja Jeanette Pohlen įspūdingu reidu per 4 sek. įveikė visą varžovių gynybą ir su sirena pelnė dvitaškį – 55:53. Iškovojusios neįtikėtiną pergalę „Stanford Cardinal“ krepšininkės trečius metus iš eilės pateko į Sakramento lygos finalo ketvertą.

Pasibaigus mačui D. D. Jernigan buvo labai susikrimtusi, o ją guodė ne tik  komandos draugės bei treneriai, bet net ir varžovės.



Siūlome pasižiūrėti šį epizodą:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų