REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasienyje su Rusija pasieniečiams vėl įkliuvo gerai jiems žinomas vietinis gyventojas, kuris šiemet jau nekartą buvo baustas piniginėmis baudomis.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Plaškių užkardos pasieniečiams jis įkliuvo ties Pagėgių savivaldybės Plaškių kaimu. Vyras neturėjo asmens dokumentų. Būnant pasienio ruože juos turėti yra privaloma.

REKLAMA

Sulaikytasis - gerai pasieniečiams žinomas 31 metų Pagėgių savivaldybės gyventojas. Jį pasieniečiai vasario pradžioje buvo sulaikę su keturiomis dėžėmis kontrabandinių cigarečių. Be to, rūkalus gabenęs vyras neturėjo pasienio ruože privalomų asmens dokumentų.

Tąkart VSAT pareigūnai vyrui už Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimą skyrė 250 litų baudą, o Šilutės rajono apylinkės teismas už neteisėtą kontrabandinių rūkalų gabenimą jį nubaudė 10 tūkst. litų bauda.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš savaitę šis Pagėgių savivaldybės gyventojas vėl įkliuvo Plaškių užkardos pasieniečiams, kai pasienio ruože vėl buvo be dokumentų. Tąkart išnagrinėjus administracinę teiseną pažeidėjui buvo skirta 450 litų bauda.

Visų jam skirtų baudų 31 metų pagėgiškis iki šiol nėra sumokėjęs.

Antradienį pasieniečiai šiam pažeidėjui už Pasienio teisinio režimo taisyklių nesilaikymą pradėjo dar vieną administracinę teiseną ir skyrė 525 litų baudą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų