REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aš labai uždara... Miegamajame pavirstu į ledą, todėl bijau, kad aistringas partneris mane paliks... Lovoje aš labai susikausčiusi. Mes su partneriu kartu jau dveji metai, jis nuolat sako, kaip mane myli, tačiau aš nieko negaliu padaryti – galvoju, jog esu jam didžiulis nusivylimas.

Aš labai uždara... Miegamajame pavirstu į ledą, todėl bijau, kad aistringas partneris mane paliks... Lovoje aš labai susikausčiusi. Mes su partneriu kartu jau dveji metai, jis nuolat sako, kaip mane myli, tačiau aš nieko negaliu padaryti – galvoju, jog esu jam didžiulis nusivylimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mano vaizduotė visada pilna neįtikėtinų seksualinių fantazijų, bet kai iš tiesų atsiduriu miegamajame, tampu drovi ir susikausčiusi.

REKLAMA

Keletą kartų vaikinas yra užsiminęs, jog galėčiau daugiau sau leisti – tai tiesiog padarytų mane laimingesne. Bet kažkodėl tiesiog negaliu atsiskleisti, ir bijau, kad jei netapsiu aistringesnė – prarasiu jį.

Viena pagrindinių šiandienos problemų yra ta, kad esame apipilti hyper-seksualių būtybių idealų, kurie tarsi nuolat skendi jausmingoje Haagen-Dazs ledų reklamoje, o tuo tarpu mūsų santykiai atrodo drungni ir suvaržyti.

Pirmiausia turi išsivaduoti nuo minties, jog esi neįprastai drovi. Beveik kiekvienas pereina laikotarpį, kai jaučiasi šiek tiek užsidaręs. Juk yra natūralu sąmoningai save riboti, kai pradedi seksualinį gyvenimą, naujus santykius ar išbandai kažką naujo. Tavo atsargumas išliko šiek tiek ilgiau nei paprastai, bet tiesiog dar neatradai savo komforto zonos. Tikriausiai tavo ryški vaizduotė ir seksualinės fanatazijos tau atrodo tolimas taikinys, kurio niekad nepavyks pasiekti – nesijaudink dėl to.

REKLAMA
REKLAMA

Mūsų pašėlusios fantazijos ir nėra skirtos įgyvendinti, dažniausiai jos tiesiog pasislepia mūsų mintyse kaip jaudinantis tabu.

Jeigu staiga pradėtum atlikinėti įvairiausius geišų triukus, tikriausiai jaustumeisi nepatogiai ar net absurdiškai, o tavo vaikinas būtų per daug nustebęs, kad aistringai atsakytų tuo pačiu.

Galų gale, juk vaikinas pasirinko tave, taigi tavo uždarumas yra viena iš priežasčių, kodėl jį trauki.

Spėju, jog jis tiesiog norėtų, kad į jo gundymus atsakytum truputį šilčiau, taip pat pasiūlytum pozų, kurios tau patinka. Jis tikrai neprašo tavęs tapti seksualine maniake.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Akivaizdu, kad šioje situacijoje labiausiai susirūpinęs žmogus yra ne tavo draugas. Tai – tu pati. Turi išsiaiškinti, kodėl nesijauti atsipalaidavusi su mylinčiu žmogumi. Galbūt tavo tėvai buvo labai griežti ir uždari? Arba ankstyva seksualinė patirtis pasirodė nepriimtina ir bauginanti? Tau būtų naudinga pasikalbėti su specialistu, išsiaiškinti, kas slypi už šio drovumo, ir jo atsikratyti.

Nedidelis vaidinimas miegamajame galėtų padėti labiau pasitikėti savimi. Dauguma drovių žmonių vaidindami tampa itin energingi, taigi ir įsikūnijimas į seksualią gundytoją gali įkvėpti tau drąsos. Žinoma, nereikia sukurti viso vaidinimo su prancūzų kambarinės uniforma ar seselės chalatu (nebent tau tai patiktų). Puošnus 1940-ųjų stiliaus apatiniai gali būti tokie pat įtaigūs, jeigu tik pati patikėsi, jog esi femme fatale.

REKLAMA

Kitas dalykas, kurį turi nusimesti nuo savo pečių – tai nuolatinė baimė, jog tave paliks. Paklausk savęs: ar mano partneris labiausiai nevaržomas ir išradingiausias vaikinas mieste?

Ar tau reikia, kad jis nuolat išradinėtų ratą? O gal tiesiog užtenka, kad jis švelnus, supratingas?

Galbūt tau tereikia šiek tiek apsvaigti, apsiginkluoti drąsa ir paklausti apie jo norus ir kaip juos įgyvendinti. Naujus dalykus visuomet galima išbandyti išjungus šviesą – nesijausi tokia pažeidžiama.  Pabandykite seksą perkelti iš lovos į kitą namo vietą, kur negalėsi tiesiog gulėti.

Nepamiršk, kad visi nors kiek sudėtingesni dalykai gyvenime reikalauja pastangų ir eksperimentų, tačiau būti neprofesionalu – ne nusikaltimas. Svarbiausia yra išreikšti savo aistrą, net jeigu tai tik tuščiažodžiavimas. Juk retas žmogus nežydi, kai jo trokšta mylimasis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų