REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuotykiais Tailande išgarsėjęs Seimo narys Linas Karalius neliko be dėmesio šou verslo ir politikos apdovanojimuose „Dviračio žvaigždė“, kurie bus rodomi balandžio 1-ąją per LNK.

REKLAMA
REKLAMA

Chemikas Linas Karalius pretendavo gauti „Metų atradimo“ apdovanojimą už naują alkoholio formulę H2C5OH. Tokią neteisingą formulę Karalius užrašė vienos mokyklos moksleiviams.

REKLAMA

Šioje nominacijoje chemikui Karaliui konkurenciją kėlė fizikas Vilniaus meras Vilius Navickas, atradęs kiemsargio tvermės dėsnį „sniegas ištirpsta pats net ir nemokant kiemsargiams algos”. Kitas Karaliaus konkurentas  buvo sociologas Laimutis Pinkevičius, atradęs tobulos šeimos dėsnį – „kas nevedus buvo saldu 10 metų, apsivedus apkarsta per pusmetį“.

Tačiau komisijos narė Rūta Grinevičiūtė gynė Karalių, sakydama, kad jo atrasta formulė yra vegetariško alkoholio, nes Karalius yra vegetaras.

REKLAMA
REKLAMA

Atvykęs į „Dviračio žvaigždės“ apdovanojimų ceremoniją, Linas Karalius nesislapstė ir į nominaciją sureagavo šmaikščiai: „Kai jūs mums taip linksminat, mums net apkalta nebaisi“.

Dainą apie draugą, pasiklydusį Tailando skersgatviuose, dainavo buvę Lino kolegos – grupė ŽAS. Čia pasirodė ir svečiai iš Tailando - transvestitai. Tarp transvestitų buvo ir moterimi tapęs aktorius Arūnas Sakalauskas. Priėjęs prie Karaliaus jis su akcentu  sakė: „Lebaš, Linai“.

„Dviračio žvaigždės“ apdovanojimai su Linu Karaliumi – balandžio 1-ąją, 19:10 val. per LNK. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų