REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį „Auksinė blykstė” pratęs balandžio 1-osios linksmybes. Nuo šiol balandžio 2-oji „Auksinės blykstės” yra skelbiama nacionaline piršlio diena. Juk niekas taip gerai meluoti nemoka kaip šis vestuvių veikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Linksmiausiu piršliu Lietuvoje tituluojamas Raimondas Šilanskas “Auksinės blykstės” studijoje prisipažino sau pasižadėjęs nutraukti piršlio karjerą, kai peržengs 100 vestuvių. Bet iki šiol nesugeba atsakyti prašantiems, tad jau žingsniuoja link antro šimto švenčių, kuriose teko piršlio melagio vaidmuo.

REKLAMA

Anekdotų karalius „Auksinės blykstės“ studijoje pasakojo linksmas istorijas iš svetimų vestuvių, tačiau atskleidė ir šios „profesijos“ pavojus. Net du kartus piršliaudamas R.Šilanskas vos nemirė. Kadangi antrą vestuvių dieną svečiai būna jau gerokai įkaušę ir įsisiautėję, sumąstė jie melagį pakarti. Tik tradicinė apeiga virto tikrove. Užveržus kilpą, linksmasis piršlys atsibudo tik nuo jam atliekamo dirbtinio kvėpavimo. Kai tokia situacija sutuoktuvėse pasikartojo dar kartą, Raimondas Šilanskas nusprendė užbėgti įkaušusiai publikai už akių. „Antrą vestuvių dieną atsigulu, aplink sudėlioju uždegtų žvakučių ir guliu lyg numirėlis,“ – kaip dabar išsprūsta iš mirties gniaužtų pasakojo anekdotų karalius „Auksinės blykstės“ vedėjams.     

REKLAMA
REKLAMA

Ir tai ne vienintelis pavojus, laukiantis tų, kurie ryžtasi piršlio vaidmeniui. Neveltui sakoma, kad juo gali būti tik daug alkoholio galintis išgerti ir nepasigerti žmogus. Raimondas prisipažino, kad šis darbas iš dalies turėjo įtakos tam, kad kadaise svaigalai jam buvo tapę didžiule bėda. Tačiau iš šio liūno išbridęs linksmasis piršlys išdavė „Auksinės blykstės“ vedėjams paslaptį, kaip išsisukti nuo girtuokliavimo vestuvėse, kad to nepastebėtų nei jaunieji, nei svečiai.

Humoristas, paklaustas, ar daug garsių porų yra supiršęs, ėmė pasakoti apie dabartinio Seimo nario, skandalais jau pagarsėjusio Lino Karaliaus vestuves. Tik teko pripažinti piršlių piršliui, kad tąsyk jo darbas nenusisekė, nes Linas ir Raimonda išsiskyrė.

Kodėl anekdotų karalius keliauja autostopu, kokie nuotykiai jo laukia ne tik vestuvėse, bet ir scenoje – jau šį penktadienį, per nacionalinę piršlių melagių dieną, “Auksinėje blykstėje” 19.10 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų