REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien juridinių asmenų registre oficialiai įregistruota 13 narių Seime turinti Krikščionių partija.  Anot sausio pabaigoje susikūrusios centro-dešinės politinės jėgos lyderio Gedimino Vagnoriaus, bendraminčių, prisijungiančių prie partijos veiklos, skaičius  nuolat auga.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuo steigiamojo suvažiavimo Krikščionių partijos narių skaičius nuolatos auga, steigiasi nauji skyriai. Tikiu, kad toks progresas mus lydės ir toliau, turint omenyje, kad sulaukiame nemažai aktyvių žmonių, besikreipiančių su konkrečiomis idėjomis, kaip spręsti šiandienines valstybės problemas ir norinčių jas realizuoti“, - sako G. Vagnorius

REKLAMA

Steigiamasis Krikščionių partijos suvažiavimas įvyko sausio 23 dieną. Krikščionių partija įkurta susijungus Krikščionių konservatorių socialinei sąjungai, frakcijai „Viena Lietuva“ ir Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partijos skyriams.

Krikščionių partija į Juridinių asmenų registrą įtraukta Teisingumo ministerijai pripažinus, kad su ja susiję dokumentai atitinka įstatymuose numatytus reikalavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų