REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį lietus merkė nuo pat ryto, tačiau popietę dangus nušvito ir kai turėjo prasidėti vestuvių ceremonija, išlindo saulė. Apie pragiedrulius apniukusią dieną svajoja visi jaunavedžiai, net ir tie, kurių vestuvės tėra serialo siužeto vingis.

REKLAMA
REKLAMA

Per saulės nutviekstus Bernardinų bažnyčios vartus žengė du žinomi žmonės – dainininkai Vilija Matačiūnaitė ir Vaidotas Valiukevičius – Milanno. Laimingi žmonės, santūrios šypsenos, sveikinimai. Tik būrys kino operatorių ir fotografų išdavė, kad čia buvo imituojama viena iš naujo LNK serialo „Mano mylimas prieše“ serijų.

REKLAMA

Į vestuvių ceremoniją nuotaka, kaip ir priklausoma, vėlavo. Susirinkusieji aiktelėjo, išvydę Viliją netradicine mėlyna vestuvių suknele.  Serialo kūrėjai pastebėjo, kad mėlyna, o ne balta suknelė, dera pagal serialo scenarijų.

Nors kylančio jauno dizainerio Egidijaus Rainio sukurta plevėsuojanti, ilga ir romantiška suknelė Vilijai labai tiko, kažin ar jos herojei Miglei vestuvės bus laimingos. Ar tikrai serialas kaip pasaka baigsis vestuvėmis? Iš santūrių susirinkusiųjų artimųjų šypsenų buvo galima suprasti, kad jie abejoja judviejų meile. Milanno herojus Tomas veda moterį, kurią mano esant kaltą dėl brolio žūties. Gal Vilija dar turės progą apsivilkti ir baltą nuotakos suknelę? Kita vertus, niekas nematė, kas vyko už bažnyčios durų...

REKLAMA
REKLAMA



Vestuvių svečiai

Susirinkusius jaunavedžius sveikino patys artimiausi žmonės – tėvai Janina Matekonytė ir Gediminas Girdvainis, Vilijos sesuo seriale Eglė Driukaitė, teta Dalia Michelevičiūtė, kolegė Ramunė Kurienė.

Išmestą nuotakos puokštę pagavo jaunosios sesuo Milda, aktorės Eglės Driukaitės herojė.

Vaizdus iš vestuvių serialo „Mano mylimas prieše“ žiūrovai pamatys po poros savaičių.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų