REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentūros darbuotojams ir svečiams maistą gamins renginių organizatoriaus Giedriaus Masalskio vadovaujama bendrovė, praneša "Lietuvos žinios" (LŽ). Iki šiol svarbiausią krašto instituciją maitinusį "Stiklių" restoraną keičia nauja maisto gamintoja - konkursą laimėjusi bendrovė "F and B". Vienintelis šios įmonės savininkas yra žinomas renginių organizatorius ir vedėjas G.Masalskis.

REKLAMA
REKLAMA

G.Masalskis LŽ sakė neabejojantis, kad laimėti prezidentūros organizuotą kavinės paslaugų konkursą padėjo jo vadovaujamos bendrovės pasiūlyta didžiausia kavinės patalpų nuomos kaina. Anot "F and B" savininko, buvo varžomasi būtent dėl patalpų nuomos, o ne dėl valgių asortimento ar jų kainų. Tačiau naujieji maitintojai žada būtinai išklausyti, kokių patiekalų pageidauja prezidentūros darbuotojai bei svečiai.

REKLAMA

G.Masalskis šią bendrovę įkūrė 2001-aisiais. Teikti maitinimo paslaugas G.Masalskis tvirtino sumanęs dar tada, kai sunykus buvusiam visuomeninio maitinimo trestui darbo neteko jame maitinimo organizavimo specialiste dirbusi mama. Kad užtikrintų jai darbą, sūnus prieš devynerius metus ir nusprendė steigti bendrovę.

Pirmieji valgytojai, kuriems tiekė maistą G.Masalskio vadovaujama įmonė, buvo Vilniaus miesto savivaldybės darbuotojai ir interesantai. Šiuo metu "F and B", laimėjusi skelbtus konkursus, maitinimo paslaugas teikia "Sodrai", Švietimo ir mokslo ministerijai, Nacionalinei mokėjimo agentūrai ir vienam iš "Swedbank" skyrių, esančių Vilniuje. Pasak G.Masalskio, per dieną šiose įstaigose pamaitinama iki tūkstančio žmonių. Numatoma, kad prezidentūroje kasdien galės valgyti maždaug šimtas asmenų, pasisotinti bus galima už 10-12 litų. Pasak G.Masalskio, tai šiek tiek pigiau nei "Swedbank".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų