REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Amerikos žurnalas “Forbes” išspausdino dešimties neįprasčiausių viešbučių sąrašą, sudarytą knygos apie nestandartinius viešbučius autoriaus Styvo Dobsono.

REKLAMA
REKLAMA

Į šį sąrašą pateko Aidacho valstijoje esantis viešbutis “Dog Bark Park Inn”. Čia viešbučio svečiai apgyvendinami milžiniškame mediniame šuns pavidalo name.

REKLAMA

Arkanzaso valstijoje visi norintys gali apsigyventi “Turpentine Creek” viešbutyje. Jis ypatingas tuo, kad yra įsikūręs liūtų, tigrų ir leopardų veisyklos teritorijoje.

Floridos “Jules Undersea Lodge” viešbučio numeriai yra po vandeniu, 6,5 metro gylyje. Svečiai “apgyvendinami” su akvalangais. S.Dobsono vertinimu, neabejotinas šių numerių pranašumas - vaizdas pro langą.

Viešbučių kompleksas “Winvian Cottages” Konektikute savo lankytojams gali pasiūlyti apsigyventi namelyje ant medžio arba sraigtasparnyje. O štai Bostone “Liverty Hotel” įsikūrė buvusio kalėjimo patalpose.

“Forbes” pažymi, kad dėl praėjusiais metais patirtų nuostolių viešbučių industrijos atstovai šiais metais gali gerokai sumažinti savo įkainius ir šitaip pritraukti klientų.

S.Dobsono teigimu, rinktis nestandartinį viešbutį amerikiečius verčia noras pasidalyti įspūdžiais po kelionės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų