REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrajame šio sezono „Formulės-1“ etape Australijoje netrūko ne tik lietaus, lenkimų, dramos, bei ir bolidų susidūrimų. Vienas iš jų įvyko priešpaskutiniame lenktynių rate, kai „Red Bull“ pilotas Markas Webberis taranavo dėl ketvirtos vietos kovojusio Lewiso Hamiltono „McLareną“.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau šį epizodą išnagrinėjęs lenktynių teisėjai M. Webberiui neskyrė jokios nuobaudos, o tik įspėjimą.

REKLAMA

Vis dėlto pats 33-ejų metų australas po lenktynių įžvelgė savo kaltę ir atsiprašė L. Hamiltono, į kurio bolidą rėžėsi, kai britas bandė aplenkti Fernando Alonso iš „Ferrari“.

„Lenktynių pabaigoje mes (M. Webberis ir L. Hamiltonas – aut. pastaba) prisivijome Fernando Alonso. Aš laukiau progos, kada galėčiau pasinaudoti jų tarpusavio kova,  tačiau padariau klaidą ir trenkiausi į L. Hamiltoną.

Labai atsiprašau jo. Aš stengiausi išvengti susidūrimo, bet nesuvaldžiau bolido ir priartėjau pernelyg arti. Nebegalėjau jo sustabdyti ir trenkiausi į „McLaren“ galą.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad po šio incidento abu lenktynininkai sugebėjo pasiekti finišą, bet L. Hamiltonas iš penktos vietos nukrito į šeštą, o M. Webberis iš šeštos – į devintąją.

Trečiasis čempionato etapas – Malaizijos GP lenktynės – vyks jau kitą sekmadienį, balandžio 4 dieną.

Siūlome pasižiūrėti M. Webberio ir L. Hamiltono susidūrimą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų