REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė LG pranešė šį pavasarį JAV ir Europos rinkai pateiksianti pirmąjį pasaulyje su erdvinio vaizdo (3D) technologija suderinamą didelės raiškos (HD) skystųjų kristalų televizorių, kuriame bus naudojamas vien šviesos diodų apšvietimas.

REKLAMA
REKLAMA

Žinių apie gamybai ruošiamą LX9500 televizoriaus modelį pasirodė jau praėjusį mėnesį, tačiau LG jų oficialiai nepatvirtino, skelbia „PC World“. Tačiau dabar bendrovės atstovai pateikė pirminę informaciją apie naująjį televizorių: pasak jų, bus gaminami su LX9500 modeliai. Vienas turės 47, kitas 55 colių ekrano įstrižainę. Abiejuose bus naudojamas plonas apšvietimui skirtas 1080p LED sluoksnis, televizoriuose bus įrengtos HDMI, USB 2.0 jungtys, įdiegtas suderinamumas su „Skype“ balso telefonijos paslauga.

Televizoriai bus suderinami ir su 3D vaizdo technologija – jie bus tiekiami su specialiais akiniais, maitinamais per USB jungtį.

Pirmiausia naujieji televizoriai bus pradėti pardavinėti P. Korėjoje, preliminari jų kaina – apie 4 000 JAV dolerių, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų