REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balsas.lt skaitytojas praneša, kad Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Vilniaus sueigos vedlys Mantas Adomėnas pasipiktinimą savo kolega Vilniaus meru Viliumi Navicku reiškia ir socialiniame tinkle „Facebook“.

REKLAMA
REKLAMA

M. Adomėną taip suerzino savivaldybės sprendimas dėl Tibeto skvero Užupyje, jog filosofijos mokslų daktaras į V. Navicką ir jo pavaduotoją liberalsąjūdietį Vidmantą Martikonį nusprendė kreiptis lotyniška sentencija.

REKLAMA

„Deja, Vilniaus savivaldybė pasirodė gėdingai - eilinį sykį... Išduotas leidimas homoseksualų paradui; žmogžudžio Zebedeno vardo gatvė; atmestas prašymas Tibeto skverui. Quousque abuteris, Navickai & Martikoni, patientia nostra? (Kiek dar ilgai bandysi mūsų kantrybę – lot.)“, - klausia parlamentaras M. Adomėnas.

Tiesa, po kiek laiko pasitaisė: "Atsiprašau (pirmas, kol niekas kitas nepastebėjo klaidos): turi būti abutemini, ne abuteris... Buvau parašęs vieną vardą, paskui pridėjau antrą, o vienaskaitos į daugiskaitą nebeištaisiau."


Nori pranešti naujieną? Nesivaržyk! Jei žinai ką nors keisto, įdomaus, naujo, nematyto, negirdėto, šokiruojančio būtinai pranešk Balsas.lt komandai. Paspausk nuorodą ir atsiųsk tave dominančią naujieną.

Balsas.lt skaitytojas Paulius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų