REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Finansų įstaiga „General Financing“ Vilniaus policijos komisariatui pateikė pareiškimą dėl vienos skolų išieškojimo bendrovės vadovo R. P. nederamo elgesio su finansų įstaigos skolų išieškojimo specialistu, praneša „General Financing“. Šių metų kovo 23 dieną apie 17:30 val. R. P., būdamas neblaivus, grasino, o vėliau ir užpuolė „General Financing“ tiesioginio bendravimo skolų išieškotoją. Į įvykio vietą buvo iškviesta policija, įtariamasis sulaikytas.  

REKLAMA
REKLAMA

Skolų išieškojimo bendrovės vadovas R. P., kaip privatus asmuo, finansų įstaigai „General Financing“ yra skolingas daugiau nei 59 tūkstančių litų. Bendrovė tiesioginio bendravimo skolų išieškotoją į minėto skolininko namus buvo priversta siųsti po to, kai pastarasis nereagavo į iki tol taikytas skolų išieškojimo priemones: SMS žinutėmis bei įprastu paštu siųstus priminimus apie skolą, neatsiliepė telefonu. „General Financing“ skolų išieškotoją R. P. užpuolė savo namo laiptinėje iškart po to, kai sužinojo, kokiu tikslu jį aplankė finansų įstaigos atstovas. Kilęs konfliktas buvo išspręstas tik pasirodžius policijos pareigūnams. Po šio incidento, kovo 24 dieną „General Financing“ skolų išieškojimo specialistai teigia sulaukę R. P. skambučio, kurio metu buvo pagrasinta su jais susidoroti.

REKLAMA

„Klientas, pats būdamas skolų išieškojimo bendrovės vadovu, piktybiškai vengia grąžinti skolą mūsų bendrovei. Per beveik penkerius bendrovės gyvavimo metus neteko susidurti su tokiu agresyviu ir smerktinu skolininko elgesiu, - teigia finansų įstaigos „General Financing“ generalinis direktorius Konstantinas Balakinas. - Skolų išieškojimo specialistus siunčiame į skolininkų namus tam, kad pasiūlytume išeitį iš susiklosčiusios situacijos, aptartume abiems pusėms priimtinus skolų grąžinimo būdus. Vengdami skolų išieškojimo specialistų, ir ypač taip necivilizuotai  elgdamiesi su jais, skolininkai tik pablogina savo padėtį“.  

„General Financing“ teigia ketinanti imtis visų galimų priemonių tam, kad užtikrintų savo darbuotojų saugumą.

Finansų įstaiga „General Financing“, priklausanti Prancūzijos banko „Societe Generale“ grupei, Lietuvoje valdo prekės ženklą „Kreditas 123“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų