REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krašto apsaugos ministrei, Seimo narei Rasai Juknevičienei teks grąžinti į biudžetą 3,4 tūkst. litų, skirtų parlamentinei veiklai.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį posėdžiavusi Seimo Etikos ir procedūrų komisija nustatė, kad jie išleisti ne pagal paskirtį, nes parlamentarės portretas ir sveikinimas Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčios leidinyje nėra susiję su parlamentine veikla.

REKLAMA

"Tie pinigai turės būti grąžinti į biudžetą iš asmeninių lėšų. Pagal valdybos patvirtintą tvarką, jeigu ji negrąžina per 2 mėnesius, tada valdyba priima sprendimą ir tada išskaičiuojama iš jos atlygio", - sakė Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas Algimantas Salamakinas.

Jo teigimu, pagal Seimo valdybos sprendimą, leidžiama parlamentinei veiklai skirtas lėšas leisti reklamai, tai yra pateikti informaciją gyventojams apie savo nuveiktus darbus, dėti skelbimus į laikraštį dėl susitikimų ar kitaip bendrauti.

"Šiuo atveju tas išleistas bukletas buvo nukreiptas į religines bendruomenes, į sukvietimą į kažkokį renginį. Komisija mano, kad tai nėra nieko bendro su jos parlamentine veikla", - sakė A. Salamakinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų