REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ko gero, nieko nebestebina asmeninės interneto svetainės, ypač jei kalbame apie žvaigždes! Tiesa, Marijos žemelės garsenybės, kaip ir dera tokio lygio personoms, pasirūpinti savo įvaizdžiu internete kartais (!!!) pamiršta. Svetainė – atlikėjo veidas internete ir labai daug pasako apie jo populiarumą!

REKLAMA
REKLAMA

Štai Alano Chošnau svetainėje alanas.lt paskutinės naujienos įkeltos 2008-aisiais, o po to… Viskas “užleista voratinkliais”!  Reikia suprasti, kad 2008-aisiais dainininkas paskutinį kartą kažką doro nuveikė, ar kaip? Na, jo vadybininkė, matyt, dabar užsiėmusi savo “piaru”, tad atnaujinti svetainę gal ir neturi laiko…

REKLAMA

“Visada jaunai atrodanti” Rūta Ščiogolevaitė – drąsi pakritikuoti kitus, bet “savo daržą” išsikuopti nelabai moka. Garsiosios “kritikės” internetinė erdvė rutossvetainė.lt - paskutinį kartą atnaujinta 2007 metais! Oho! Štai kur moteriškės pažangumas! Tiesa, reikėtų paminėti, kad kitus auklėjanti ir mokanti persona koncertuose dažnai perdainuoja užsienio atlikėjų dainas, o paskutinį albumą išleido prieš kelis metus. Gal moteriškė užimta TV projektais, tad ir nelieka laiko kūrybai…

REKLAMA
REKLAMA

Na, o dabar pakalbėkime apie tuos, kas mus nustebino! Akivaizdžia ir, ko gero, sunkiai pagydoma “taksų liga” serganti Skaiva Jasevičiūtė ir toliau šiurpina pasaulį savo juokeliais! Po to, kai taksas Marselis rodė liežuvį iš visų žurnalų ir uodegą vizgino nelabai nusisekusiose  TV laidose, Skaiva nusprendė “jamti” internetą! Taksas turi savo interneto svetainę taksumafija.lt.

Kaip išsiaiškinome, ten bus kišamos naujienos apie žymiausius šalies taksus bei asmeninis Marselio dienoraštis… Normalu? Taigi, Marselis bus, ko gero, pirmas taksas, turintis savo interneto svetainę!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo Skaivos šuns nelabai atsilieka ir stilistu tituluojamas Mantas P.! Išsiaiškinome, kad netrukus Marijos žemelės internetinėje erdvėje suspindės Pono P. svetainė Mantaspetruskevicius.lt ir petruskevicius.lt. Anot patikimų šaltinių, ten bus talpinamos “nenusakomai visam pasauliui svarbios” naujienos apie Mantą P.

Tiesa, abi svetainės kol kas – tik kuriamos, tad “šedevrų” dar teks palūkėti. Na, jei jau Skaivos šuo turi savo svetainę, tai ponas P., tikriausiai, neturėtų nusileisti! Kita vertus, o ką daryti, kai laidos neliko?

Startrash.lt nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų