REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tele Bim-bam“ hitai skambės visiškai naujai

Artėjant jubiliejiniam 20-tajam „Tele Bim-bam“ gimtadieniui, linksmasis kolektyvas savo klausytojams ruošia naujas dainas ir šou siurprizus. „Siemens“ arenoje gegužės 2 dieną kartu su į koncertą susirinkusiais mažaisiais bei dideliais svečiais dainuosime jau hitais tapusius savo kūrinius, bet bus ir naujų, dar negirdėtų „gabaliukų“, - žada „Tele Bim-bam“ mama Neringa Čereškevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

„Tele Bim-bam“ kolektyvas garsėja ne vien tik savo dainomis, bet ir tuo, jog buvo vieni pirmųjų pradėję kurti muzikinių klipų vaikams kultūrą. Pasak Neringos, kurti video klipus vaikams nėra lengva, nes kiekvienas vaikas prisideda savo temperamentu, idėjomis, „ožiukais“, tačiau tai visada labai įdomus užsiėmimas.

REKLAMA

„Daugelis net nežino, jog „Tele Bim-bam“ muzikinis video klipas „Šimtakojis“ buvo filmuojamas Vilniaus senamiesčio gatvelėse, į kurias dabar jau nebe taip paprasta patekti.  Pagrindinė muzikinio klipo solistė Julija Jačėnaitė, tada buvo dar tik trijų metukų dainorėlė, o „šimtakojyje“ pasislėpęs visas būrys tuometinių studentų, dabar garsių aktorių ir režisierių, tokių kaip Linas Vildžiūnas, Aušra Aukštikalnytė-Hansen, dailininkas Audrius Gražys“,  - prisiminė Neringa Čereškevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas gražiausių „Tele Bim-bam“ klipų „Baltoji varnelė“, žymus tuo, jog jame skamba Andriaus Mamontovo ir Staselės Žaltauskaitės balsai, buvo filmuojamas Trakų ežeruose, kur visa kūrybinė grupė praleido du nuostabius vakarus įkvėpti gamtos poezijos. Beje, klipe filmavosi jaunas aktorius Dainius Svobonas.

Muzikinio klipo dainą „Mane barė“ atliko mažoji Eglutė su roko grupe „Volis“. Pagal visą sumanymą, turėjo šviesti saulė, bet, deja, lijo lietus. „Tačiau tai nei kiek nesuprastino galutinio rezultato. Mažoji Eglutė, bemindama triratuką, taip ir važiavo tolyn nesustodama, bet tai - visai netikėtas filmavimo posūkis“, – su šypsena prisimena Neringa. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Telebimbadienyje skambės visų laikų geriausios „Tele Bim-bam“ dainos. Be to, organizatoriai rengia „išaugtų dainų“ perdavimo akciją - mažieji kolektyvo nariai perims jau „išaugtas“ dainas iš savo vyresniųjų draugų. Pasak Neringos, daina „Musė“, kurią turėjo perimti mažasis Povilas iš savo brolio Justo, suskambės visiškai kitaip ir taip šauniai, kad patiks ir vaikams ir seneliams.

Video reportaže galite pamatyti daugeliui gerai pažįstamus jau užaugusius „Tele Bim-bam“ kolektyvo narius ir pasiklausyti senųjų „Tele Bim-bam“ hitų:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų