REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 22 d. Lietuvos ambasadoje Dubline susirinkę  Airijos Lietuvių Bendruomenės atstovai ir ambasados diplomatai įsteigė Lietuvos teniso rinktinės palaikymo grupę Airijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šios grupės paskirtis – skleisti informaciją apie Lietuvos ir Airijos teniso dvikovą Daviso taurės ( Davis Cup) turnyre šių metų liepos 9-11 dienomis, telkti Airijoje gyvenančius tautiečius Lietuvos komandos palaikymui turnyro metu.

REKLAMA

Grupės koordinatoriumi išrinktas teniso entuziastas, buvęs Lietuvos teniso rinktinės narys, Aistis Šlajus.

„Lietuvos pergalė prieš britus ir būsima kova su airiais yra neeilinis įvykis Lietuvos teniso ir sporto gyvenime. Džiaugiamės, kad Lietuvos teniso rinktinė atvyks į Dubliną. Tai svarbus įvykis Airijos lietuviams – teniso gerbėjams ir sporto entuziastams, tikiuosi, kad ir visai bendruomenei.

Norime prisidėti prie mūsų komandos gero pasirodymo Airijoje, kaip galima geriau palaikyti mūsų sportininkus“, – sakė A.Šlajus.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės nariai taip pat aptarė galimybę organizuoti Airijos lietuvių teniso turnyrą, kuris būtų skirtas Žalgirio mūšio 600-tų metų sukakčiai paminėti. Tikimasi, kad Lietuvos rinktinės palaikymo grupės veikla prisidės prie teniso populiarinimo tarp Airijos lietuvių.

2010 metų vyrų teniso komandų Daviso taurės varžybų Europos/Afrikos zonos II grupės pirmajame etape Lietuvos komanda kovo 5-7 dienomis vykusių mačų metu Vilniuje palaužė Didžiosios Britanijos tenisininkus. Mūsų šalies atstovai antrajame etape susitiks su Airijos rinktine Dubline liepos 9-11 dienomis. Airijos rinktinė pirmajame etape įveikė Turkijos sportininkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų