REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato ("EuroBasket 2011"), vyksiančio Lietuvoje, organizacinis komitetas kartu su Lietuvos krepšinio federacija (LKF) paskelbė konkursą Senojo žemyno pirmenybių talismanui sukurti.

REKLAMA
REKLAMA

"Norime, kad šioje akcijoje dalyvautų kuo daugiau Lietuvos žmonių, - sakė "EuroBasket 2011" organizacinio komiteto direktorius Mindaugas Špokas. - Kvalifikaciniai reikalavimai dalyviams minimalūs, svarbu, kad pateikiant projektą būtų teisingai atlikti projekto pateikimo formalumai ir kūrinys atitiktų dvi svarbiausias sąlygas: būtų pavaizduotas personažas ir trumpai aprašyta pagrindinė idėja bei jo ryšis su Lietuva ir krepšiniu, kaip jį įsivaizduoja autorius".

REKLAMA

Projektus galima teikti iki šių metų balandžio 15 dienos. Visos konkurso sąlygos bei rinkimų tvarka yra internete Centriniame viešųjų pirkimų tarnybos tinklalapyje www.cvpp.lt (skelbimo numeris 11726) ir LKF tinklalapyje www.musukrepsinis.lt.

"Tokių renginių patirtis rodo, kad čempionato talismanas yra matomas ne ką mažiau nei oficialus turnyro ženklas, - kalbėjo "EuroBasket 2011" organizacinio komiteto Žiniasklaidos ir Komunikacijos grupės vadovas Linas Kunigėlis. - Jis bus tas personažas, kuris pasitiks visus atvykstančius čempionato dalyvius ir sirgalius mūsų šalies oro uostuose nuo pirmos minutės ir lydės juos per visą buvimo Lietuvoje laiką. Jo atvaizdas bus ant oficialios čempionato atributikos, jis dalyvaus įvairiose reklaminėse ir socialinėse akcijose, bus aktyvus veikėjas ir per čempionato rungtynes arenose, o tai reiškia, kad televizijos transliacijų dėka talismaną matys daugiau nei 150 pasaulio valstybių krepšinio aistruoliai".

REKLAMA
REKLAMA

Bet kuris Lietuvos pilietis, net ir nepasiūlęs savo projekto, galės dalyvauti sprendžiant, kuris kūrinys vertas tapti 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato talismanu.

Organizatoriai šiame konkurse kviečia aktyviai dalyvauti ir užsienyje gyvenančius lietuvius.

Pagal talismano kūrimo konkurso taisykles, iš visų pasiūlytų variantų speciali komisija atrinks dešimt geriausių ir kūrybinius reikalavimus atitinkančių projektų, kurie bus pateikti viešam vertinimui ir balsavimui, truksiančiam apie dvi savaites. Balsuoti bus galima ir internetu, ir telefonu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Balsuodami Lietuvos krepšinio mėgėjai kartu su komisija išrinks tris geriausius pasiūlytus kūrinius, kurie bus surikiuoti eilės tvarka pagal surinktų balų skaičių ir apdovanoti piniginėmis premijomis.

Vadovaujantis Centrinėje viešųjų pirkimų informacinėje sistemoje paskelbtomis asociacijos "Lietuvos krepšinio federacija" supaprastintų viešųjų pirkimų taisyklėmis, Lietuvos Respublikos Viešųjų pirkimų įstatymu bei kitais, viešuosius pirkimus reglamentuojančiais teisės aktais, buvo sudaryta komisija, kuri, remdamasi "EuroBasket 2011" talismano viešojo supaprastinto konkurso taisyklėmis ir FIBA Europe reglamentu įvertins konkurse pateiktus projektus.

Komisiją sudarys Lietuvos dailės akademijos Dizaino katedros grafinio dizaino studijos vadovas Audrius Klimas, "Asta Dizainas McCann Ericson Vilnius" vykdomasis direktorius Tomas Bartninkas, oficialaus čempionato transliuotojo "Viasat" rinkodaros vadovas Mindaugas Gumauskas, advokatas Algirdas Čiurlys, "EuroBasket 2011" organizacinio komiteto viešųjų pirkimų organizatorius Martynas Račkauskas, L. Kunigėlis, Europos čempionato organizacinio komiteto rinkodaros grupės vadovas Ernestas Alesinas. Komisijai pirmininkaus M. Špokas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų