REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po 7 mėnesių pertraukos į didžiąją sceną vėl žengia “Skamp” trijulė. Po antrojo sūnelio Antano gimimo iš motinystės atostogų grįžtanti vokalistė Erika Dženings nekantraudama laukia šią savaitę vyksiančio pasirodymo ir džiaugiasi, kad gali būti ir mama, ir dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

“Pasiilgau koncertų. Juk dainavimas yra tai, kuo aš gyvenu. Muzika yra svarbi mano gyvenimo dalis dar nuo tada, kai buvau visai vaikas”, - “Vakaro žinioms” sakė E.Dženings. Ji drauge su “Skamp” vyrukais šį ketvirtadienį sostinės klube “Tamsta” rengia sugrįžimo koncertą ir neįprastą dainų programą. “Nei asmeninėje, nei profesionalioje srityje negalėčiau būti laimingesnė”, - prisipažino ji.

REKLAMA

“Kodėl tavo sugrįžimo gerbėjams teko laukti net 7 mėnesius?” - klausiame du sūnelius auginančios Erikos.

“Neskubėjau grįžti į sceną. Vee taip pat pirmąkart tapo tėčiu, taigi ir jam reikėjo laiko prie to priprasti. Aš norėjau įsitikinti, kad vyresnysis sūnus Pranas kaip įmanoma lengviau pripras prie to, kad jau turi broliuką. Taigi norėjau jam skirti tiek pat laiko, kiek ir naujagimiui Antanui. Džiaugiuosi, kad viskas susiklostė labai gerai”, - atviravo dainininkė. Ji sako nejautusi jokio spaudimo iš grupės narių kuo skubiau sugrįžti į muzikinį gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

“Viską darome kartu su grupe. Mūsų trijulė visada buvo labai organiška, natūrali. Todėl nebuvo klausimo “jeigu?”, buvo tik “kada?” Kada tam tinkamiausias metas. Manau, visi trys jautėme, kad pavasario, vasaros sezono atidarymo koncertas būtų idealus laikas. Visi pailsėjo, sukaupė naujos energijos ir įkvėpimo. Taip pat kuriame naują vaizdo klipą būsimam radijo singlui “Nori dar išgerti?” Keista, nes tą dainą atliekame jau keletą metų, bet jos taip ir nebuvome pateikę radijo stotims. O dainos klipas bus puikus!” - pasakojo “Skamp” vokalistė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors grupė pastaruosius 7 mėnesius nekoncertavo, atlikėjai vis tiek aktyviai dalyvaudavo įvairiuose renginiuose, TV laidų filmavimuose ir net spektakliuose. Kartais E.Dženings juose pasirodydavo su savo sūneliais. Tačiau į “Skamp” sugrįžimo koncertą žinoma mamytė ketina pasiimti tik savo vyresnėlį.

“Antanas uždariems koncertams visgi dar per mažas. Jo klausa gali būti pažeista, o vaikų ausinės, kurias mes naudojame, tinkamos tik mažyliams nuo 1 metų. Taigi jam dar teks palaukti uždarų koncertų. O Pranas, manau, ten bus. Jis tikrai mėgaujasi muzika ir šokiais. Mes norime juos natūraliai įtraukti į savo veiklą, kad sūnūs taptų jos dalimi. Taigi vedamės juos visur, kur tik įmanoma, ir stengiamės praturtinti jų patirtį ir mintis”, - atviravo viena garsiausių šalies dainininkių.

Edita MAŽELYTĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų