REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Inspektoriams patikrinus vieną sostinėje veikiančią kavinę paaiškėjo, kad čia įrengta ventiliacijos sistema neatitinka reikalavimų, taip pat rasta ir kitų pažeidimų, todėl įstaiga laikinai uždaryta.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį pranešama, kad Vilniaus miesto valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) gavo vartotojo skundą dėl blogos ventiliacijos sistemos bendrobei „LT Rego" priklausančioje kavinėje „Butty bar”, veikiančioje Jogailos gatvėje 6 numeriu pažymėtame pastate. Gyventojo teigimu, per kavinės ventiliacijos sistemą į aplinką sklinda nemalonūs kvapai.

REKLAMA

Tuomet inspektoriai atliko neplaninį patikrinimą kavinėje „Butty bar“. Patikrinus nustatyta, kad vėdinimo sistema kavinėje neatitinka šildymo – vėdinimo reikalavimų. Taip pat nustatyti ir savikontrolės sistemos vykdymo pažeidimai – neužtikrintos maisto žaliavų laikymo sąlygos, produktai neapsaugoti nuo galimo užteršimo, patiekalai gaminami ne pagal receptūras, informuoja VMVT.

Todėl nuspręsta kavinės „Butty bar“ veiklą laikinai sustabdyti. Dėl rastų pažeidimų kavinės vadovams surašytas Administracinių teisės pažeidimų protokolas. Už nustatytus pažeidimus įmonės atsakingam darbuotojui skirta administracinė nuobauda. Kavinės vadovai turi pašalinti nustatytus trūkumus ir tik tuomet vėl bus atnaujinta jos veikla.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų