REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien, kovo 19 d., likus kiek daugiau nei mėnesiui iki legendinės grupės „Metallica“ koncertų Vilniuje, jų atstovai atvyksta parengti koncerto įgarsinimo, apšvietimo ir pirotechnikos įrengimo planą „Siemens“ arenoje.

REKLAMA
REKLAMA

„„Metallica“ labai didelį dėmesį garso, apšvietimo ir scenos kokybei. Kultinių rokerių koncertams ruošiamasi itin kruopščiai ir profesionaliai. Ne išimtis ir koncertas Vilniuje, tačiau maloniai nustebino, kad grupės atstovų sulaukėme likus dar mėnesiui iki šou“, - teigia „SEVEN Entertainment“ grupės generalinis direktorius Vidmantas Šiugždinis.

REKLAMA

Į „Siemens“ areną atvyksta ilgametis „Metallica“ produkcijos vadovas Arthur Kemish bei garso, šviesų ir specialiųjų efektų inžinieriai, kurie kartu su renginių organizatoriais spręs visus techninius arenos paruošimo koncertams klausimus.

„Prieš pasirašant sutartį dėl koncertų Vilniuje, teko lankytis jų šou Berlyne. Reikia pripažinti, kad patirtis jame neprilygo jokiam kitam iki tol matytam gyvo garso koncertui. „Metallica“ pasirodymas yra nepaprastai profesionaliai surežisuotas šou, kuriame muzika, šviesa, pirotechnika ir kiti specialieji efektai bei legendinių rokerių charizma tiesiog veda publiką iš proto,“ – neslepia V.Šiugždinis.

REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 20-21 d. „Metallica“ atstovai į koncertus Vilniuje atsigabens viso turo metu naudojamas ypač galingas garso sistemas ir specialią sceną. Ją planuojama įrengti arenos viduryje, tad į koncertą susirinkę fanai metalo žvaigždes iš Los Andželo galės matyti  iš visų arenos pusių.  „Metallica“ vadovas Arthur Kemish ketina skirti didžiausia dėmesį įgarsinimui.

Mikrofonai „Metallicos“ nariams bus įrengti visose keturiose scenos pusėse, pačiame scenos centre iškils aplink savo ašį besisukanti būgnininko pakyla. Tolimiausią salės tašką nuo scenos teskirs 42 metrai – visi iki vieno žiūrovai bus pačiame koncerto epicentre.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 „Siemens“ arenoje balandžio 20 ir 21 dienomis skambės ne tik naujausi „Metallica“ kūriniai, bet ir klasika tapę „One“, „Nothing Else Matters“, „Enter Sandman“, „Seek And Destroy“ ir „Master Of Puppets“.

Vilniuje balandžio 20 ir 21 dienomis įvyksiantys „Metallica“ koncertai yra pasaulinio turo „World Magnetic Tour“ dalis. Išimtinai arenose vykstantis turas skirtas naujausio grupės albumo „Death Magnetic“ pristatymui. „Siemens“ arenoje skambės ne tik naujausi žvaigždžių kūriniai, bet ir klasika tapę „One“, „Nothing Else Matters“, „Enter Sandman“, „Seek And Destroy“ ir „Master Of Puppets“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų